Ані Лорак сумує за Україною: російська співачка згадує часи, коли була молодою

Здається, що часи, коли нові пісні молодої Ані Лорак лунали с кожного телевізора та магнітоли, минули і співачка це розуміє.

Новий рік наступив, а значить саме час згадувати минулі свята. Ані Лорак досить тривалий відрізок часу носила горде звання Української народної  артистки та працювала з ведучими продюсерами та кліпмейкерами країни. Звісно, доки війна не постукалась у двері.

За що поплатилася виконавиця

Потім співачка зробила помилку, про яку значно пожалкувала, як потім виявилося. Після виступу в Криму, ще молода Ані Лорак не мала змоги повернутися на батьківщину.

Не дивлячись на зв’язки та добру репутацію, уряд України вирішив, що співачка зрадила свою країну.

І навіть заперечення та виправдання Ані не змогли переконати управління пробачити її.

Нещодавно вона вирішила згадати минулі часи та опублікувала стару світлину із своїми старшими братами. Як відомо половину свого дитинства вони провели в інтернаті, тому співачка назвала своїх братів головними захисниками в її житті.

 

А декілька годин тому, в Інстаграм Ані Лорак з’явилося   відео, у якому вона знімає новорічний мюзикл,  що вийшов на екрани на початку 2000-х, де артистка грала головну роль. Мюзикл був знятий за мотивами повісті Гоголя “Ніч перед Різдвом”.

Скріншот із сторінки Ані Лорак
Скріншот із сторінки Ані Лорак

Навіть успішних леді навіщує ностальгія. Але публікації Кароліни наводять на думку, що співачка не просто ностальгує, а дійсно сумує за Батьківщиною. Адже артистка виросла у барвничих Чернівцях і розквіт її кар’єри прийшовся саме на той період часу, коли вона працювала в Україні. Саме тоді світ почув її легендарні хіти.

Бажаємо співачці знайти спільну мову з управлінням України та нарешті надати візит до міст, де є чекає величезна кількість прихильників.

Схожі статті