Безсоромна Настя Каменських дефілює у відкритому купальнику: Потап втратив розум від захвату

Настя Каменських у купальнику намагається не втратити можливості продемонструвати результати важкої праці у спортзалі.

Здається, що часи коли приваблива Настя була “пишкою” не минули дарма.

Відпочинок

Настя Каменських та Потап  гайнули на відпочинок на різдвяні канікули. З обраного курорту стає зрозуміло, що зіркове подружжя не з тих, хто стане ковзатися на лижах на Різдво. Адже пара обрала піщане узбережжя та пекуче сонце.

Де саме знаходяться зірки невідомо, адже ні Настя, ні Потап не відмічають своє місцеположення на мапах в Інстаграм. Можна припустити, що зараз вони знаходяться на Балі, як і велика кількість російських та українських зірок. Тим паче, що зараз там знаходяться їх близькі друзі: Надя Дорофєєва та Володимир Дантес. Оля Бузова також поводить себе дуже підозріло та відмічає Олексія Потапенка та Настю у своїх сторіз. Та здається подружжя знаходиться на Мальдівах.

Що ж до оголених дефіле зірки, то Настя не приховує результатів своєї важкої праці та бере від життя усе. Зірка дефілює у різних купальниках взад і вперед, знімає свої стрункі ноги та привертає увагу, позуючи перед камерою.

Зайва вага

Можна сказати, що шлюб з Потапом дуже добре впливає на Настю. Адже після весілля Насті Каменських та Потапа, по знаменитості видно, що вона насолоджується собою. Тим не менш, багато прихильників Каменських добре пам’ятають, як вона боролася з зайвою вагою. Зірка то набирала вагу, то втрачала. І усі ці зміни ставалися з нею у дуже короткий відрізок часу, що, на жаль, не добре впливає на здоров’я.

Та є й погані новини: Настя Каменських не вагітна. То були лише салатики з майонезом та невигідна шовкова сукня. Саме такий висновок можна зробити, побачивши її ідеальний прес. Тож єдина новина з якої можна привітати Настю – це хороші результати із спортзалу.

Схожі статті