Співак Олег Винник кардинально змінив імідж: очманіла Таюне змушена втручатися

Олег Винник здивує Таюне: чарівна квітка буде повинна повернути колишнього Олега прихильницям.

Популярний співак Олег Анатолійович Винник є автором і виконавцем пісень, як на рідному, українському, так і на російській мовах. В якості вокаліста, він виступає на найвідоміших театральних майданчиках Європи та виконує головні партії в популярних мюзиклах.

Від минулого не втечеш

Співак часто гастролює в Швейцарії, Німеччині та в Австрії. А починаючи з 2017, він є членом журі в програмі «X-Фактор». У Винника Олега Анатолійовича прекрасна, дружня сім’я: дружина Олега Винника – нібито солістка, яка працює разом зі співаком, Таюне.

А сам Винник плітки  про стосунки з бек-вокалісткою не коментує, однак кажуть, що їх кохання зав’язалося ще у студентські роки, а одружилися вони ще в 90-х роках.
Більше того, в Німеччині він обмовився в одному з інтерв’ю про те, як він радий, що його родина переїхала ближче до Штутгарту, де він тоді працював і що сумує за сином. За інформацією його син знаходиться в Німеччині, йому зараз близько 14 років. Також говорили, що хлопчика звуть Юліан.

Таємні коди

Не дивлячись на те, що їх таємницю давно викрили, Олег Винник та Таюне досі роблять вигляд, що нічого не відбувається. Але достатньо одного погляду на зіркову пару, щоб зрозуміти: там кохання.

Нещодавно Олег Винник мабуть вирішив омолодитися та пішов на експеримент над зовнішнім виглядом. І він з тріском провалився. Олег одягнув білу шапку, приховавши свою шевелюру та синю спортивну кофту. Результат виявився “так собі “, але прихильниці Олега так зовсім не вважають. Коментарі співака заполонили ніжні захоплення.

 

А Таюне не видно і не чутно! Здається хтось буде повертати шевелюру назад.

Дізнайтеся про життя Винника та Таюне:

Схожі статті