90-річний Григорій Чапкіс станцював з Олею Поляковою: від маестро такого ніхто не очікував

Українські зірки вирішили нагадати Григорію Чапкісу, хто він.

Ранок 9 січня почався досить добре тому, що соцмережі заполонили відео з участю 90-річного Григорія Чапкіса. На відео відомий хореограф танцює з Владом Ямою та прекрасною половиною телевізійного шоу, яке транслюється на каналі 1+1, “Танці з зірками”.

Яскраві танці

Бадьорий танцюрист у білих штанах та у яскравій сорочці вийшов на танцпол з Катериною Кухар, Олею Поляковою та іншими.

Відео поділилася Наталя Могилевська у своєму інстаграм stories, а потім воно стало вірусним та заполонило сторінки й інших українських зірок. Так, другим, хто поділився публікацією став Влад Яма.

Оля Полякова як завжди!

На відео Григорій Чапкіс виконує танцювальні рухи, нескладні по технічності, а позаду нього українські зірки повторюють за ним. Усе це супроводжується доволі грайливим настроєм та приємною атмосферою. Оля Полякова позаду у рожевій сукні ледь стримується, аби не засміятися. Та Поляковій можна пробачити тому, що вона постійно на позитиві.

Танці з Чапкісом
Танці з Чапкісом

Неприємна новина

Можливо така увага до маестро приурочена до не дуже приємної події. А саме: госпіталізації Григорія Чапкіса напередодні. Про поганий стан здоров’я хореографа стало відомо від його сина Грегора Чапкіса. Та зараз хлопець максимально відмовчується.

Нагадуємо, що Григорій Чапкіс вже вдруге потрапляє до лікарні у цьому місяці. Причиною нездужання хореографа стала двобічна пневмонія. Деталі про здоров’я танцюриста досі невідомі.

Задача – підбадьорити

Тому сміливо можна робити висновок, що українські зірки таким чином намагаються підбадьорити свого маестро.

Схожі статті