Вагітна дружина Павліка показала ідеальну фігуру у купальнику: справжню красу нічим не зіпсувати

Новина про те, що Віктор Павлік стане батьком вчетверте - приголомшила всіх. Проте, найбільше дивує поведінка його дружини.

Для молоденької Катерини Репяхової шлюб з Віктором Павліком – перший досвід подружнього життя. Юна дружина пізнає поступово всі ази таких стосунків. Нещодавно новина про те, що Катя готується стати мамою приголомшила всіх.

По-перше, дивовижно, що Віктор вирішив знову відчути батьківські почуття, після смерті свого сина у 2020 році. По-друге, вражає відкритість Катерини, яка не те, що не приховує щасливу звістку, а й з радістю розповідає подробиці своєї вагітності.

Зокрема на одному з відео у сторіз Instagram дівчина співає на фоні результатів УЗД. Репяхова зі сльозами на очах підспівує ліричній пісні та дивується, як це прихильники не помітили, що на холодильнику вже були причеплені знимки ультразвукового дослідження.

В інших відео дівчина розповідає, що тепер на курорті в місті Яремче їй не можна кататися на лижах, а ще Катя пообіцяла, що буде розповідати, як проходить весь процес виношування дитини, проте, буде робити це дозовано, адже не хоче, щоб її підписники втомилися від одноманіття теми.

Не соромиться Катерина й виставляти зухвалі знимки. Попри те, що у неї вже навіть в одягу проглядається животик, дівчина вирішила у сторіз опублікувати себе у купальнику. Щоправда, тільки згори.

Історія Катерини Репяхової, скріншот: Instagram

Як бачимо, майбутня мама на повну насолоджується відпочинком і ходить у басейн.

Не зраджує Катя і своїх ритуалів. У наступних відео дружина Віктора Павліка розповідає, що обов’язковим елементом їх спільного ранку є кава.

Співак надає перевагу лаконічному еспресо, який запиває склянкою води. Його дружина ж обрала скромний сніданок.

До речі, Катя показала, що вже їй почали надокучати підписники зі своїми порадами для вагітних. Після того, як вона опублікувала відео про каву – одразу посипалися поради про те, що жінкам, які при надії не можна пити цей напій.

Схожі статті