Безсоромна Леся Нікітюк перетнула межу дозволеного та переплюнула Настю Каменських: “Заміж пора вже”

Леся Нікітюк продовжує вражати.

Українська телеведуча Леся Нікітюк, яка стала відомою після перемоги у шоу “Розсміши коміка” та проекті “Орел і Решка”, вирішила похизуватися тим, як вона виглядає зранку.

На знімках телеведуча постала у мереживній білизні з макіяжем та укладкою. Проте прихильники такої відвертості не оцінили. Вони порадили їй знайти чоловіка і вийти заміж. А як нагоду, запропонували піти на проект “Холостячка”.

Також вони порадили їй пригадати себе іншою, адже на початку слави вона була харизматичною дівчиною, яка всіх заряджала позитивом.

Разом з тим, дехто з підписників зарки все ж поділився тим, як саме вони виглядають зранку. При цьому вони зауважили, що все майже так. От тільки розмазана туш і слід від подушки псують усю картину, а так один в один, як Леся.

Декому настільки стало не по собі від такого ранкового фото, що вирішив розкрити секрет ідеального вигляду. Вони зауважили, що зранку вигляд у них не дуже, але пара фільтрів виправляє ситуацію.

Також ведуча вирішили не лише похизуватися зовнішністю вранці, а й показати як відсвяткувала старий Новий рік, чим викликала чергову хвилю обурення від прихильників.

Дехто просто побажав зірці смачного і гарних свят. А от дехто вирішив нагадати з чого вона починала і попросили її бути хоч трохи скромнішою.

Загалом прихильники дуже люблять Лесю Нікітюк, але деякі її вчинки їх неприємно вражають. І вони зазначають, що хотіли б бачити такою, якою вона була на початку кар’єри.

При цьому, розглядаючи святковий стіл зірки, дехто зауважив. що у них на Новий рік стіл був не таким розкішним. Але все гарно, смачно і віє традиціями.

Схожі статті