Олег Винник з’явився на публіці в компанії Тіни Кароль та Наді Дорофеєвої: коли Таюне не поруч, можна все

Олега Винника знову помітили в товаристві завидних красунь.

Олег Винник вважається одним з найпопулярніших артистів України. Крім того, його приватне життя настільки таємне, що про те, чим живе артист поза сценою залишається лише здогадуватись.

Проте публічне життя співака цікавить прихильників не менше. Вони активно слідкують за його дописами у мережі, коментують та спілкуються з улюблени артим=стом.

І ось, по закінченню свят, головний вовк країни Олег Винник знову змушує прихильників говорити про себе. Цього разу всі обговорюють його участь у вокальному проекті “Голос країни”.

Там співак зайняв одне з тренерських крісел. Компанію йому склали поп-діва Тіна Кароль та сольна співачка Надя Дорофеєва. Примітно, що опинився Олег Винник якраз між двох палких красунь українського шоу-бізнесу.

Прихильники зауважили, що з нетерпінням чекають нові випуски і позаздрили тим учасникам, яким пощастило потрапити у команду до Олега Винника. Не забули вони і побажати співакові успіхів у новій діяльності.

Також підписники відмітили, що дуже хочуть побачити новий сезон улюбленого вокального шоу, адже впевнені. що з появою там Олега Винника стане ще цікавіше.

Крім того, що співак ревно оберігає все приватне від сторонніх очей.ю він також не гає часу і працює тоді, коли всі інші вважають за необхідне активно обговорювати все, що відбувається навкруги.

Так, під час весняного карантину активно занурився у роботу над новими композиціями та проектами, через що рідко виходив у соціальні мережі. Тож шанувальники вирішили. що артист навмисно уникає спілкування з ними.

Олег Винник у тренерському кріслі Голосу країни
Олег Винник у тренерському кріслі Голосу країни

Сам же Олег Винник зазначив, що просто так виходити в ефіри. коли немає чого сказати, сенсу не бачить. А коментувати ситуацію в Україні не береться, тому, що не експерт.

Проте справжні прихильники співака поважають його за таке рішення і завжди чекають нових дописів від народного улюбленця.

Схожі статті