Вагітна дружина Віктора Павліка емоційно поділилася новиною про вагітність: дитинка шевелиться

Вагітніть - найбільш зворушливий час у житті жінки. Кожна цінує ці особливі моменти.

Новина про те, що молода дружина Віктора Павліка при надії не лишила байдужим нікого. Прихильники висловлювали вітання Катерині і зараз з нетерпінням чекають новини про те, на кого ж очікує подружжя: хлопчик чи дівчинка.

Та цю інформацію пара поки тримає у таємниці, хоча для близьких це вже не секрет, адже для родини зірки провели так зване “гендер-паті” – вечірку, де за допомогою кульок чи торту дають гостям зрозуміти, хто ж з’явиться у родині: синочок чи донечка.

Варто відзначити, що Катерина дуже відкрито розповідає про свій стан під час вагітності та щиро відповідає на питання своїх підписників. Нещодавно жінка поділилася розповіддю про те, як пережила токсикоз та перші місяця вагітності.

Прихильники ж намагаються відгадати: коли тендітній білявці настане час народжувати. Всі ставки на середину літа, адже сама Катя трохи підійняла цю завісу таємничості. На одне з питань підписників про терміни, жінка розповіла, що згідно з прогнозом час настане у кінці червня – на початку липня.

Проте, остання новина про вагітність вразила всіх, навіть тих, хто досі був байдужим до справ Віктора Павліка та його дружини.

Катерина поділилася зворушливою новиною: дитина почала рухатися. Скріншот взято з Instagram-сторінки зірки.

Катерина поділилася ще однією гарною звісткою: дитинка почала рухатися у животику.

Це сталося, за її словами, під час інтерв’ю на одному популярному телеканалі. Трапилося дуже випадково, коли дружина Павліка відповідала на питання журналістів.

Їй навіть довелося зробити паузу, адже вона не очікувала, що все станеться настільки швидку.

Медицина каже: дитинка починає рухатися в середині матки на 4-5 місяці. Починаючи з цього часу, малюк вже буде відчувати емоції матері та виказувати власні переживання. Тож запорука щастя на цьому етапі – щастя та спокій жінки.

Схожі статті