Епатажна Настя Каменських у рушнику підірвала мережу новими знімками: Потапу є чим пишатися

Настя Каменських любить ділитися в Інстаграмі не надто скромними знімками. Проте цього разу співачка перейшла всі рамки.

Інстаграм співачки Насті Каменських регулярно поповнюється новими світлинами, особливо коли вони з чоловіком. репером Потапом їдуть на відпочинок.

От і цього разу популярна артистка поділилася з користувачами мережі новими світлинами, на яких з’явилася у дещо сміливому образі.

Дружина потапа виставила фото, на яких вона з високою зачіскою і у рушнику робить макіяж. Прихильники не пройшли повз і залишили багато схвальних коментарів, що є рідкістю для таких знімків.

Тим не менше, попри позитивні коментарі, шанувальникам здалося, що на фото не Настя Каменських, а Оля Полякова, тільки засмагла і з чорним волоссям.

На всіх фото у своєму Інстаграм Настя Каменських має неперевершений вигляд, але лише зараз, помітивши її схожість з Королевою Ночі, прихильники заговорили про фотошоп.

Хоча не виключено, що це може бути просто дуже вдалий макіяж артистки.

Крім цього, Настя Каменських поділилася ще одним знімком, на якому позує у коротких шортах, за які, свого часу, вже отримала порцію критики. Проте цього разу такий образ зіркової красуні зібрав багато позитивних компліментів.

Схоже, свою справу зробив топ і заплетене у кіски волосся. Такі дрібниці допомогли створити гармонійніший образ, який і сподобався прихильникам зірки.

Схоже, що попереднього разу підписники не зовсім зрозуміли поєднання шортів та сорочки. Через це у підписників Насті Каменських склалося враження, що шорти були одягнені поверх сорочки. І таке поєднання не дуже сподобалося фанатам.

проте були і ті, комі такий образ здався абсолютно нормальним і, навіть, красивим.

Схожі статті