Хвора на ковід-19 Лідія Таран показала, як на неї вплинула ізоляція: у ведучої відросли вуха

Лідія Таран порадувала прихильників черговим знімком, показавши, як на неї впливає вимушена перерва на телебаченні. Такою ведучу глядачі точно не бачили.

Зірка українських новин Лідія Таран нещодавно повернулася з Туреччини, де разом з донькою Василиною відпочивали на свята. Проте відразу по поверненню на телеведучу та її доньку чекав неприємний сюрприз, позитивний тест на ковід-19 і вимушена самоізоляція.

Тоді багато підписників ведучої відмітили, що хворіють зазвичай ті, хто їздив на відпочинок до Туреччини, незважаючи на те, що в них діє справжній тотальний карантин.

Проте для Лідії Таран це не стало приводом засмучуватися. Навпаки, вона почала активніше спілкуватися з користувачами мережі й більше ділитися особистими домашніми знімками.

Цього разу харизматична ведуча поділилася знімком, на якому вона постала у косметичній рожево-білій пов’язці з вушками. Вона зауважила, що відправила таке ж фото у додаток, аби повеселити тих, хто слідкує за ними.

У такому ніжному домашньому образі Лідія Таран нагадала прихильникам зайчика, про що вони написали у коментарях. Окрім цього вони відмітили і привабливу зовнішність телеведучої навіть без косметики.

До того ж фото, яким поділилася зірка, було зроблене на фоні телевізора, що було нечесно, зважаючи на те, що сама вона зазвичай знаходиться по іншу сторону екрану.

За спиною ведучої також красувалася прикрашена до свят ялинка, яку зірка не встигла розібрати через хворобу. Хоча дівчина могла її лишити, аби хоч трохи підняти собі настрій і остаточно не засумувати вдома.

Прихильники надіслали улюбленій ведучій багато слів підтримки і побажання швидкого одужання. Проте декому все ж не сподобався сюжет про інавгурацію Джо Байдена, про який Лідія Таран згадала у дописі.

Схожі статті