Розпещена дружина Володимира Остапчука Христина влаштувала особливий вечір: чоловікові сподобалося

Дружина Володимира Остапчука Христина продовжує вражати шоумена своїми талантами. Цього разу на артиста чекав незвичайний вечір у компанії коханої дружини.

Дружина шоумена Володимира Остапчука зізналася, що далеко не завжди може бути ідеальною дружиною. Зокрема, іноді їй не хочеться готувати, тож подружжя замовляє їжу додому.

Для Христини це не привід зустрічати чоловіка аби в чому, тож вона придумовує різні тематичні вечори. Цього разу дружина шоумена вирішила влаштувати тематичний японський вечір і зустріти зіркового чоловіка у кімоно.

Володимир і Христина Остапчук
Володимир і Христина Остапчук

Але з втіленням образу гейші, як зізналася Христина Остапчук у неї виникли складнощі, зокрема через те, що вона не вміє малювати стрілки.

Тим не менше, вечір вдався, а Володимир Остапчук, прийшовши додому, був по-справжньому вражений своєю новою дружиною. Для нього це справді стало сюрпризом, адже Христина не попередила чоловіка, що саме на нього чекає увечері.

Сама нотаріус зізналася, що спершу у неї була задумка купити все необхідне і приготувати японський вечір самостійно, але робочий графік вніс певні зміни і часу на самостійне втілення не залишилося. Тож довелося страви замовляти.

Проте цей непередбачуваний момент вона вирішила компенсувати традиційним японським одягом – кімоно, яке вона взяла напрокат.

Загалом, як зауважив шоумен Володимир Остапчук, вечір вдався і йому дуже сподобалася така ідея.

Прихильники, так само, як і Володимир Остапчук, образ оцінили, проте відмітили, що бант має бути ззаду, а не спереду. Хоча визнали, що така ідея цікава. А от дехто взяв ідею для свого особливого вечора.

Крім цього, дружина шоумена зізналася, що мріє про відпустку. Тож для пари це було першим кроком до того, щоб налаштуватися на відпочинок. Нотаріус не розповіла, куди збирається, але натякнула, що це буде море.

Схожі статті