Донька онкохворої Заворотнюк вперше поділилася почуттями: “Після бурі настане сонце”

Трагедія спіткала родину Анастасії Заворотнюк, проте, жінка тримається та бореться зі страшною хворобою, як може.

Новина про хворобу Анастасії Заворотнюк не лишила нікого байдужим. Народна улюблениця, відома на всю СНД няня лишилася на грані смерті. Проте, жінка не опустила рук та розпочала справжню битву за своє майбутнє та щастя своєї родини.

Шрам на шиї Анастасії Заворотнюк
Шрам на шиї Анастасії Заворотнюк

Ось завдяки цьому фото прихильники запідозрили, що з акторкою щось не так. Виявилося, що такі шрами лишаються на шиї після того, як беруться аналізи на онкозахворювання.

Родина в той час, як у мережах вирували пристрасті скромно мовчала. Захищали честь Анастасії як могли, аби плітки не зламали жінку.

Тим не менш, в Інтернеті почали набирати популярності групи підтримки Заворотнюк. Тоді стало зрозуміло, що жінка має страшну хворобу.

Анастасія Заворотнюк у перші роки шлюбу з Петром Чернишовим
Анастасія Заворотнюк у перші роки шлюбу з Петром Чернишовим

Як переживають трагедію рідні?

Найбільше дістається від фанатів Анастасії її дочці Анні. Дівчина активно веде свої сторінки у соціальних мережах та ділиться інформацією про своє життя. Саме у ній прихильники Заворотнюк побачили “ключик” до розгадки таємничої хвороби жінки.

Та Анна має мужність: вона не хоче піаритися на горі матері. Тим не менш, інколи її щирість все ж таки вражає. На честь Дня матері дівчина опублікувала таку фразу:

“Вчора чомусь було особливо боляче від того, що відбувається. Моя Мама, не тільки найпрекрасніша і розумна жінка, але ще і справжній боєць і впорається з усім. Хочу, щоб вона завжди була поруч”

Сумно спостерігати, як молодій дівчині доводиться переживати трагедію. Інколи подивишся на Анну та подумати можна, що їй саме час думати про побачення. Проте, хвороба матері займає перший план у її житті.

Анна написала, що сподівається, що після бурі зійде сонце. Мабуть, так і станеться, адже у кінці минулого року стало відомо, що Анастасія подужала онкологію.

Більше про історію акторки дивіться у відео:

Схожі статті