Розповніла Джамала поскаржилася на життя: “Ніхто не жаліє у цілому світі”

Боротьба з зайвою вагою після пологів відома кожній жінці, що стала матір'ю і Джамала - не виключення.

Українська співачка Джамала продовжує свою боротьбу з зайвою вагою, яку вона набрала під час вагітності. Нагадуємо, що співачка народила другого сина і зараз годує його грудьми. Але ця ситуація не є перепоною для поліпшення стану свого здоров’я. Тому Джамала об’явила війну десяти кілограмам зайвої ваги.

Скріншот сторінки Джамали
Скріншот сторінки Джамали

Зайва вага

Останні новини від Джамали включають скарги на дієту:

“Цього разу відпочинок став для мене перевіркою на силу волі! “Як же так”? – запитаєте ви. “Перемоги, усі досягнення неможливо представити без сили волі. Невже потрібна ще перевірка”? ⠀ О, так! Спокуса підстерігає нас на кожному кроці, вибір тільки за нами. Але часом ти відчуваєш себе настільки слабким, так себе жалієш, як ніхто не пошкодує на цілому світі! І так, це я про їжу  Сісти на дієту і поїхати в готель з шалено смачною кухнею, де солодощі горою, де море найрізноманітніших блюд! ‍Так, я так і зробила  Дуже важко. Правда! Не забувайте, що я все ще годую грудьми. Усі мами на ГВ знають, що в цей період твого життя апетит підвищений. ⠀ Чи були в у мене зриви? Так, невеликі: пара шматочків кавуна, дві полуниці, два фініки. А учора я пішла з друзями у французький ресторан і… не встояла перед шоколадним фонданом! ‍Але мене підтримала моя дієтолог. Сказала, що зациклюватися на цій помилці не варто. Якщо довго переживати з приводу порушень, це приведе до погіршення ситуації.” – так написала Джамала на своїй сторінці в Instagram.

Порада

Також співачка повідомила, що не займається своєю вагою самостійно. Спершу вона  звернулася до дієтолога та здала усі аналізи. До чого й закликає  інших.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.