Дан Балан публічно звернувся до Тіни Кароль та показав спільне ніжне фото: зіркове кохання ще не згасло

Історія стосунків Дана Балана і Тіни Кароль - це справжня загадка для прихильників, адже вже понад рік ця зіркова парочка не дає розслабитися всім прихильникам.

Тіна Кароль приховує своє особисте життя. Після трагічної смерті Євгена Огира, жінка продовжила берегти вірність своєму коханому. Відомо, що пара навіть обвінчалася у церкві, щоб назавжди скріпити своє кохання.

Після того, як хвороба скосила чоловіка, у Тіни Кароль лишився син, якому потрібно було так багато приділяти уваги, адже хлопчик був зовсім маленькими. Жінка скаржилася, що їй довелося все заново вчитися робити в плані стеження за побутом: оплачувати рахунки, опалювати будинок, тощо.

Тіна Кароль самостійно виховує хлопця
Тіна Кароль самостійно виховує хлопця

Зараз все інакше, зірка стала вправною господинею та й син Тіни Кароль вже підріс та навіть поїхав на навчання до іншої країни.

Тим не менш, на тогорічному сезоні “Голос країни” прихильники запідозрили, що співачка не хоче бути в очах глядача “вічною вдовою”. Під час тренерства на проекті, між Тіною та Даном Баланом зав’язалися стосунки. Зірки неодноразово лишали фанатам романтичні підказки, що вказували на близькість.

То Дан візьме Кароль за руку, то Тіна ніжно посміхнеться та обійме чоловіка. Більше того, під час карантину музиканти записали кілька спільних треків.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Проте, досі невідомо, чи правда, що у знаменитостей було кохання.

Дан Балан відмовчується, намагається не торкатися теми особистого життя. У мережі навіть ходили чутки про те, що у чоловіка вже є пасія. Нею є невідома студентка з Харкова, яка познайомилася зі співаком на вечірці.

Та ось, на честь Дня народження Тіни Кароль співак опублікував надзвичайно ніжне фото.

Свою “колегу по цеху” Дан Балан назвав “дорогою”.

Співак не раз акцентував увагу на тому, що дуже гарно ставиться до співачки. В одному з інтерв’ю він навіть обмовився, що дивиться телевізійну версію “Голосу” лише тому, що хоче побачити колегу-тренерку Тіну.

Більше дивіться у відео:

Схожі статті