Влад Яма і Анатолій Анатоліч у захваті від відпочинку в Америці. Чому зірки не хочуть повертатися додому?

Нещодавно всю країну приголомшила новина про те, що Влад Яма покинув країну. Щоправда, лише на період відпустки. Як живеться зараз нашим курортниками - читайте далі.

Влад Яма, Анатолій Анатоліч. Ці українські знаменитості витерпіли понад 15 годин польоту, дороги, тягнули валізи та все для того, щоб проміняти зимові морози та сніги України на теплі пляжі Сполучених Штатів Америки.

Влад Яма опублікував фото у літаку 17 січня. Саме воно розбурхало уяву фанатів про еміграцію чоловіка. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Що зірковий танцюрист, що телеведучий не раз хизувалися своєю ідеальною відпусткою закордоном.

Анатолій Анатоліч проживав разом з родиною на розкішній віллі, де у подружжя був свій басейн та зона для барбекю.

“Уперше за останні роки не хотілося закінчувати відпочинок”, – розповів своїм підписникам шоумен.

Дійсно, канікули на березі океану можуть здатися кожному дуже веселими. Анатолію ну дуже не хотілося повертатися.

“Це мій дім”, – так скаже про Україну зірковий ведучий.

Тим не менш, не дивлячись на рівень життя у США, комфорт та якість відпочинку, ведучий заявив своїм підписникам про те, що емігрувати з України не збирається.

Що ж до Влада Ями, то ще на початку своєї відпустки, чоловік заявив, що летить до штату Флорида не за тим, щоб тільки відпочивати. Разом з дружиною Лілією, танцюрист веде активний спосіб життя.

Це не вперше, коли зіркова родина обирає спорт замість того, щоб відлежуватися на березі океану. Лілія вже з перших днів, разом з дитиною відправилася на довгу прогулянку, аби дослідити місто.

Лілія не перестає дивуватися природі штату Флорида. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки

Та це не означає, що подружжя відмовляє собі у задоволенні на користь здорового способу життя. Тому підтвердження – гостини з барбекю вечіркою в Анатолія Анатоліча та родинний похід за улюбленим морозивом.

Варто зазначити, що Влад Яма вже не вперше відвідує Маямі, у чоловіка є навіть свій топсписок місць, які потрібно відвідати всією родиною.

Схожі статті