Де живе Софія Ротару? Розкішний маєток народної артистки показали з висоти: переплюнула навіть Полякову

Легендарна українська співачка ніколи не хизувалася розкішшю. Софія Ротару ще з молодості дотримувалася скромного образу.

Їх було двоє на весь Радянський Союз: блискуча Примадонна та неймовірна талановита українка – Софія Ротару. Її голос, здавалося, увібрав всю красу солов’їної мови та колорит нашої держави. Коли по радіо йшла “Червона рута” у виконанні нашої зірки, всі буквально відривалися від своїх справ.

Софія Ротару з чоловіком
Софія Ротару з чоловіком. Молоді роки. Архівне фото.

Так розпочалася ціла епоха Софії Михайлівни. Що особливо привертало окрім таланту в цій жінці – її особистість. Зірка ніколи не вихвалялася своїм багатством. Складалося враження, що зі своїх концертів та гастролей жінка має лише квіти від шанувальників. Ані натяку на елітні авто, ні на дорогий відпочинок чи брендові речі.

А ще шанувальники відзначали вірність Софії: попри свою скажену популярність жінка все життя кохала лише одного чоловіка, а після смерті Анатолія Євдокименка, навіть не могла вийти на сцену – так тужила за обранцем. Заміж вдруге, до речі, так і не вийшла.

Елітний маєток народної улюблениці

Народний артист – не завжди означає бідний. Хоча Софія Михайлівна добилася загального визнання мільйонів українців, про себе та свій добробут співачка не забула.

Під Києвом, у селищі П’ятихатка, Ротару побудувала собі справжній палац. Вид з пташиного польоту зняли журналісти видання “Страна”

Котедж розташований на кордоні двох селищ. У співачки свій доглянутий ліс, що виглядає настільки ідеально, що складається враження, що дивишся на картинку з підручника біології.

Гігантський маєток Ротару. Джерело “Страна”

Відомо, що садиба займає 1412 квадратних метрів. Звели її ще 15 років тому. Починалося вже зі зруба дерев’яного, який потім обклали цеглою.

Будинок, в якому Ротару провела весь карантин. Джерело “Страна”

Це не єдина нерухомість легендарної співачки. У Криму зірка побудувала готель “Вілла Софія”, який планує продавати.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.