Оля Полякова навиступалася на 7 тисяч доларів у Катерини Кухар на дні народженні: дорога подружка

Оля Полякова - дорога блондинка українського шоу-бізнесу. Співачка відвідала День народження Катерини Кухар, чим викликала не абиякий інтерес.

Оля Полякова – відома суперблондика, дуже популярна особистість в Україні. Вона – зірка багатьох популярних шоу. Її завзятість та наполегливий характер дуже цінують прихильники.

Оля Полякова дуже епатажна особа
Оля Полякова дуже епатажна особа

Та інколи навіть Оля не бачить берегів. Наприклад, у сезоні шоу “Танці з зірками”, яке було в ефірі “1+1” у 2018 році. Оля Полякова, побачивши сльози Катерини Кухар, вирішила пожартувати, що навіть ця прима-балерина, вміє плакати.

Річ у тім, що танцівниця зарекомендувала себе, як “залізну леді”. Вона критикувала учасників та не соромилася говорити правди про початківців-зірок. Не зупиняв її навіть статус знаменитостей.

Проте, згодом, Оля, зрозумівши, що плакала Катерина не від захоплення танцем, а через історію про втрату сину, яку розповів учасник шоу Деніс Берінчик, Полякова публічно вибачилася перед Кухар.

Момент відео-звернення Олі Полякової до Катерини Кухар. Співачка публічно вибачилася перед жінкою, адже не знала, що балерину розчулила історія про дитину.

Та тим менш, попри всі моменти на телешоу, Катерина Кухар, виявляється запросила співачку на свій День народження.

Вечірка видалася гучною: танці, запрошені селебрітіз, друзі прими-балерини та конкурси. Таке свято точно запам’ятається всім.

Під час розважальної програми, Оля Полякова не втрималася та підбігла до іменинниці. Зірка заспівала з іменинницею дуетом свій хіт “Королева ночі”. Талант співачки оцінив ведучий, заявивши:

“Це ось зараз було на сім тисяч доларів приблизно”, – пожартував він, натякаючи на гонорари Олі за виступи.

Оля Полякова заспівала з Катериною Кухар.

“Саша, це було тобі, якщо ти чуєш!, – додав ведучий, чим заради жарту натякнув, що чоловік балерини, Олександр Стоянов має заплатити натякаючи, що чоловікові доведеться заплатити за виступ.

Схожі статті