Настя Каменських сама не своя після втрати батька: співачка перестала фарбуватися та налякала впалими щоками

Настя Каменських не звикла сидіти без діла. Дівчина постійно чимось зайнята, про що розповідає у своєму Інстаграм. Складний життєвий період не став винятком.

Співачка Настя Каменських завжди розповідала, що не любить сидіти без діла. Для артистки важливо постійно бути зайнятою і займатися саморозвитком. Тож не дивно, що і складний період після втрати батька дружина Потапа переживає, займаючись улюбленою справою.

Настя Каменських на своїй сторінці у мережі Інстаграм розповіла, що любить займатися спортом, співати. танцювати і вивчати іноземні мови. Останнє хобі переросло для неї у необхідність, адже зірка впевнено підкорює світові музичні майданчики.

Настя Каменських з Потапом
Настя Каменських з Потапом

Дружина Потапа на своїй сторінці розповіла, що любов до мов і їх вивчення їй привили батьки, які багато подорожували і відправляли доньку за кордон. За дитинство вона встигла побувати в Італії, Франції, Мексиці та інших країнах, тож вивчення мов вже тоді було для неї необхідністю.

Таке прагнення до навчання і занять собою не залишило прихильників байдужими. Для багатьох з них дівчина стала мотиватором до опанування нових вмінь та навичок. Підписники зауважили, що поки у пари дітей немає. то можна присвятити час корисним заняттям.

Звісно, фанати Настя Каменських зрозуміли, що питання про поповнення в родині – особиста справа пари і не розпитують співачку коли чекати радісної новини.

А от дехто не пропустив повз те, що на знімку, яким артистка супроводила, допис, вона гризе ручку. Тож порадили бути обережною і не з’їсти її.

Настя Каменських не приховує, що активно вивчала іноземні мови з 5 років. Саме тоді батьки почали відправляти доньку на навчання закордон. Дівчина не соромиться визнавати, що продовжує вивчає мови і у дорослому віці. При цьому зараз вона більше зосереджена на іспанській, адже багато її світових хітів виходить саме цією мовою. До того ж співачка звикла сама писати собі тексти.

Слід визнати, що навіть у похмурі часи зірці вдається не лише організуватися і займатися корисними справами, а й надихнути інших.

Схожі статті