У Лесі Нікітюк є брат, а у Позитива – сестра: кого приховують від сторонніх очей українські зірки

Українські зірки далеко не все розповідають про своїх рідних. А деякі взагалі тримають родинні зв'язки за сімома замками.

Зірки українського шоу-бізнесу рідко розповідають про своїх рідних і близьких. Тож далеко не всі прихильники знають про братів та сестер своїх кумирів. А все тому, що зіркові родичі тримаються в тіні і не дуже хочуть ставати публічними.

Так, у екс-соліста гурту “Время и Стекло” Олексія “Позитива” Завгороднього є сестра-двійнятко Єлизавета. Як розповів співак, його сестра працює у дуже близькій до його сфері. Вона театральний критик. журналіст, продюсер різних розважальних проектів.

Олексій "Позитив" Завгородній з рідними
Олексій “Позитив” Завгородній з рідними

Незважаючи на те, що брат і сестра фактично працюють разом, вони ніколи не сваряться і часто обговорюють та радяться з робочих питань. Крім того, у дитинстві вони разом багато подорожували, що і створило між ними дружні стосунки.

Є старший брат і у колеги Позитива співачки Наді Дорофєєвої. Відомо, що хлопця звуть Максим, він старший за свою зіркову сестру на 6 років і працює стоматологом.

Надя Дорофєєва з братом
Надя Дорофєєва з братом

Аж двох “малих” має ведучий програми “Світ навиворіт” Дмитро Комаров. Мандрівник зізнається, що з дитинства хотів брата або сестру. І, схоже, так сильно хотів. що у нього з’явилися і брат, і сестра. Як розповідає сам Дмитро Комаров у шість років він замінив Миколі та Ангеліні, саме так звуть хлопця і дівчину, батьків. Він сам повністю доглядав за ними, адже батьки були постійно на роботі.

Незважаючи на те, що у Дмитра Комарова з Миколою та Ангеліною різнця в шість років. проте вони спілкуються на рівних. Часто разом подорожували і багато часу приділяють сімейним розвагам.

Дмитро Комаров з братом Миколою та сестрою Ангеліною
Дмитро Комаров з братом Миколою та сестрою Ангеліною

Телеведучий розповів, що його брат займається розробкою комп’ютерних ігор, а сестра – стиліст у дорогому салоні. До того ж старшого брата дівчина стриже вдома.

Є рідний молодший брат і у ведучої Лесі Нікітюк. Зірка телебачення рідко розповідає про свою родину, але на її сторінці у мережі часто можна побачити знімки мами Катерини і племінниць.

Брат Лесі Нікітюк з родиною
Брат Лесі Нікітюк з родиною

У телеведучої Лілії Ребрик теж є сестра, яку звуть Юліана Тодорюк. Дівчата були дуже схожі, тож їх часто плутали. Сестри бачаться не лише на родинні свята, а й збираються просто так.

Крім того, у зірки телебачення є не менш відомий двоюрідний брат Дмитро Тодорюк, який грає у популярному гурті “Авіатор”, а також задіяний у театральних постановках.

Лілія Ребрик з двоюрідним братом
Лілія Ребрик з двоюрідним братом

У головної інспекторки країнм є молодша сестра Юлія. Дівчата часто зустрічаються і спілкуються на різнві жіночі теми.

Ольга Фреймут з сестрою
Ольга Фреймут з сестрою

Є рідний брат і у шоумена та колеги Ольги Фреймут та Лесі Нікітюк Сергія Притули. Чоловіка звуть Василь. Через насичений робочий графік шоумена бачаться брати вкрай рідко, проте Сергій Притула нерідко згадує про брата з теплом.

Сергій Притула з братом
Сергій Притула з братом

Ось такі вони невідомі родичі відомих зірок.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.