Співачка Настя Каменських відверто розповіла, хто її підтримав у горі та публічно віддячила: це не Потап

Втратити рідну людину - велике горе. На жаль, воно може торкнутися будь-яку родину.

Родину завжди усміхненої Насті Каменських спіткало велике горе: помер Олексій Йосифович Жмур – батько співачки. Вона, хоча і не успадкувала свідомо його прізвище, проте, це не стало на заваді великої поваги та любові до рідної людини.

Його вона називатиме найвеселішим та найдобрішим, відзначатиме мудрість чоловіка, а також присвятить трагічній події цілу пісню.

Ось ця публікація розповіла прихильникам Насті про гірку звістку:

Відомо, що батько Насті Каменських був різносторонньою людиною: у молодому віці Олексій Йосифович вирішив спробували себе у спорті. Йому з легкістю вдалося стати київською зіркою волейболу. Проте, творча душа не дрімала, і згодом батько співачки піде працювати до хору імені Г. Верьовки. Там він і зустріне своє кохання – Лідію Каменських. З жінкою вони проживуть багато щасливих років, вона буде останньою, хто побачив живим Олексія.

Щоправда, палкий роман довелося довго приховувати. Лише хрещена мати Насті, Алла Кудлай, була в курсі стосунків цих двох закоханих.

Хто був поруч з Настею у ці дні після трагедії?

Достеменно не відомо, хто підтримував співачку. Вона вирішила не піаритися на події, як багато інших блогерів, проте, і почуттів своїх не приховувала. Жінка обмежувалася лаконічними публікаціями та показала, що переживала це горе разом з мамою.

У період після смерті батька, артистка записала пісню, яка знайшла свого слухача одразу. Тема композиції проста й близька кожному – почуття. А окрему вдячність зірка висловила своїм підписникам, які, як виявилося дуже підтримували зірку.

“Ви такі світлі, душевні і відчувають люди. Дякую кожному з вас за неймовірну підтримку і енергію добра”, – написала Настя у новому дописі.

Потап теж лишив свій коментар. Чоловік написав англійською,  що закохався у жінку.

Настя Каменських щиро висловила почуття у публікації. Скріншот взято з Інстаграм сторінки жінки.

Схожі статті