Колишній чоловік Лідії Таран вперше показав своїх п`ятерих дітей разом на одній світлині

Андрій Доманський має безліч дітей і з усіма спілкується. Нарешті він вирішив показати свою велику родину шанувальникам.

Український телеведучий і колишній чоловік Лідії Таран, Андрій Доманський, має п`ять дітей від трьох різних жінок. Тільки один раз у своєму житті він зважився показати усіх своїх дітей разом.

Перша дружина

Першою дружиною телеведучого стала Юлія Доманська. Від цього шлюбу народилося двоє дітей: Василій та Лада. Хлопцеві зараз 21 рік, а дівчині – 17 років.

Шлюб з Лідією Таран

Лідія Таран часто проводить час з донькою від українського телеведучого Андрія Доманського, з яким розлучилася в 2010 році. Подружжя перебувало у фактичному шлюбі. Після розлучення з колишнім коханим основну частину виховання зірка взяла на себе і часто радує шанувальників сімейними фотографіями. А Доманський знов обзавівся новою родиною.

Архівне фото родини Доманського. На фото: Андрій Доманський, Віра, Василій, Кіра, Василіса та Лада.

Зараз Андрій Доманський щасливо одружений. З Мариною вони познайомилися на шоу “Хто проти блондинок?” і пропрацювали разом близько року, перш ніж зав’язали відносини. Не можна сказати, що це було кохання з першого погляду.

Марина тільки прийшла на “Новий канал”, працювала редактором, а ведучий здавався їй поверхневим і несерйозним. Андрій теж спочатку не звертав уваги на дівчину. Але в процесі роботи вони почали краще пізнавати один одного. Марині доводилося іноді брати участь в шоу в якості “Блондинки” на заміну дівчатам.

Таким чином у них зав’язалися товариські відносини. Поступово їх спілкування стало переходити з формального робочого в більш близьке і тепле. Тоді вже Андрій почав жити окремо від Ліди Таран, а Марина перебувала в тривалому процесі розлучення. Таким чином Андрій Доманський втретє одружився і зараз щасливо проживає з Мариною та двома дітьми.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.