Суперблондинка Оля Полякова знов заплямувала репутацію: чим не вгодила співачці Камалія

Оля Полякова не виплуталася с одного скандалу, як з головою пірнула в інший.

Не встигли глядачі гіпершоу “Маска” оговтатися від одного скандалу, як на зміну йому прийшов інший та не менш цікавий.

Оля Полякова та Камалія

Оля Полякова вирішила “пройтися” по недолікам не тільки поп-діви Тіни Кароль. Вона також  добряче зачепила співачку Камалію. Це відбулося у другому випуску гіпершоу. Коли детективи намагалися відгадати, хто ж приховується за маскою Пави, Суперблондинка вирішила додати “дьогтю до бочки меду” та досить неприємно прокоментувала зовнішність Камалії. А саме: це було головним контр-аргументом проти припущення стосовно того, що інша відома білявка ховається за маскою.

“Камалія? Та ну, вона здорова, сіськастих, з ногами здоровими, товстими … Подивися на цю!”, – прокоментувала детектив.

Реакція Камалії

Камалія гідно відповіла на невдале висловлювання Полякова:

“Для мене найважливіше – те, якою бачить мене мій коханий чоловік і який приклад я подаю власним дітям. Все інше мене не хвилює. Єдине що – я не очікувала, що доросла жінка і мати двох доньок може займатися буллінгом.”

Співачка Камалія завжди гідно відповідає на критику у свою сторону.

Нагадуємо, що в минулому випуску шоу Оля назвала поп-діву Тіну Кароль “відомою плакальницею на похоронах”, через що піднялася величезна хвиля хейту в сторону Суперблондинки.

“Стички” між співачками відбуваються не перший раз, якщо вірити пліткам. Проте, досить ймовірно, що вислови Полякової – чорний піар.

Навіть публічні вибачення не змогли врятувати ситуацію, адже в Тіни міцна та дружня фан-база, яка одразу кинулася захищати кумира.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.