Оля Полякова розповість всю правду про конфлікт з Тіною Кароль та Камалією: “Як Оля дійшла до такого життя”

Оля Полякова не стрималася і вирішила виправдати свої вчинки. Та чи вийде?

Не встиг стихнути скандал з Тіною Кароль щодо образливого вислову Олі Полякової, як прогримів ще один, більш образливий та неприємний.

Оля Полякова і Камалія

Намагаючись відгадати, хто знаходиться за маскою детектива, зірки запропонували кандидатуру Камалії. Оля вирішила не скупитися на вислови та описала співачку досить образливими словами:

“Камалія? Та ну, вона здорова, з ногами здоровими, товстими … Подивися на цю!”, – прокоментувала Суперблондинка.

Камалія вирішила швидко позбавитися скандальної ситуації та гідно прокоментувала вчинок артистки.

“Для мене найважливіше – те, якою бачить мене мій коханий чоловік і який приклад я подаю власним дітям. Все інше мене не хвилює. Єдине що – я не очікувала, що доросла жінка і мати двох доньок може займатися буллінгом.”

Усі крапки над “і”

Блондинка страждала від хейту в соцмережах та врешті-решт вирішила розповісти усю правду та закрити питання, як це зробили інші учасниці конфлікту.

Сьогодні ввечері усі матимуть змогу почути версію Олі Полякової. Нас чекає або сенсація, або абсолютно безкорисна інформація.

“Завтра о 20:00 на моєму каналі в Instagram ви побачите прямий ефір і дізнаєтеся, як Оля Полякова докотилася до такого життя. Вона скандалістка або правдоруб. Вона істеричка або божевільна. Все дізнаєтеся. Правду і тільки правду. Запасайтеся попкорном, мої дорогі” , – говорить співачка.

Нагадуємо, що скандал розпочався з того, що Суперблондинка назвала Тіну Кароль “відомою плакальницею на похоронах” прямо в ефірі. За що їй довелося публічно вибачатися.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.