Нова кохана турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу кардинально змінила імідж. Не відрізнити від Ані Лорак

Фанати Ані Лорак досі вірять, що Мурат до нестями закоханий у неї.

Колишній чоловік популярної української співачки Ані Лорак, яка зараз працює, живе та є громадянкою Росії, Мурат Налчаджиоглу з головою поринув у відносини зі своєю новою дівчиною Лілією.

Стосунки з Лілією

Відомо, що молода киянка працює візажисткою і виховує доньку. Вона часто ділиться кадрами зі своїм турецьким коханим.

Також Лілія публікує в соцмережі Інстаграм моменти зі свого життя. Нещодавно обраниця Мурата опублікувала фотографію зі своєю донькою. У кадрі Лілія позує в червоній сукні на тоненьких бретельках і нафарбована яскравою червоною помадою, яка візуально збільшила і так досить пухкі губи дівчини. У цьому вона явно перевершила саму Ані Лорак і стала більше нагадувати Світлану Лободу.

“Така доросла вже моя дівчинка ❤️❤️❤️”, – написала вона під фотографією.

Пізніше Лілія похвалилася своїм новим корсетом, виклавши фотографію в чорному вбранні:

“Цей корсет мене підкорив 🤩”, – написала вона.

Однак, її підписникам не дуже сподобалася локація, в якій позувала нова дівчина Мурата: “Фото в туалеті клас”, “Корсет крутий звичайно, але біля сміттєвого відра …”. Але підписникам взагалі важко коли вгодити.

Не складно помітити, що дівчина схожа з колишньою дружиною Мурата Кароліною (Ані Лорак), а іноді, коли вдягається так само і наносить такий самий макіяж – ніби її двійник. Тож з улюбленим типажом турецького бізнесмена усе зрозуміло.

До речі, ходять чутки, що пара розсталася, але офіційного підтвердження поки не було.

Схожі статті