Наталя Могилевська підігріла чутки про роман з мільйонером: “друзі”, які весь вільний час проводять разом

Наталя Могилевська все заперечує. Але вона завжди приховувала своїх коханих. Тож не дивно, що шанувальники їй не вірять.

Нещодавно 45-річна знаменитість, співачка та успішний продюсер, Наталія Могилевська, заявила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні фото і відео, і цей раз не став винятком.

Наталя Могилевська та мільйонер Олег Рижов

Артистка показала дуже веселий ролик, на якому позувала з давнім другом, бізнесменом, мільйонером Олегом Рижовим, з яким вже фактично рік зірці приписують роман. Так, зіркова пара, яка багато часу проводить разом, відвідуючи різні заходи, знімаючись в кліпах і роблячи безліч спільних фото, вирушила проводити спільний вечір до палацу “Україна”, відвідавши шоу “Інші” разом з такими зірками, як Тіна Кароль та Ірина Білик.

Наталія вдягнула чорну вечірню сукню з прозорими елементами та бахромою на рукавах, суцільно усипане блискучими паєтками. Біля фотофону Олег Рижов і Могилевська вирішили трохи поглузувати та подуріти, жартівливо танцюючи під хіт Джеймса Брауна “I feel good”. Поки сама красуня нібито наспівувала пісню, відкриваючи рот, її партнер “виринав” в кадр, кривляючись на камеру.

 

Нагадуємо, що рік тому, на закритті Тижня Моди співачка з’явилася удвох з відомим трендсеттером, власником столичних бутиків Олегом Рижовим. “Закохані” поводилися весело і безтурботно, привертаючи увагу оточуючих. Весь вечір пара жартувала, багато фотографувалася.

“Ми прийшли підтримати українських дизайнерів і надихнутися. Я одягнена в український бренд своєї подруги, він називається Fuckel, майже як коханець, якщо поміняти останню букву L на R. Наряд для мене обирав не Олег, він любить мене в сукнях. Я просто хуліганила”, – прокоментувала тоді Могилевська.

Схожі статті