Леся Нікітюк вперше показала чоловіка з яким готова відкрити нову сторінку життя: “Зводимо одинокі серця”

Ця ведуча причарувала сотні прихильників своєю безпосередністю та гумором. Не змогла

Лесі Нікітюк 33 роки і їй вже вдалося зробити просто зіркову кар’єру. Завдяки харизмі, гумору та наполегливій праці жінку люблять та впізнають майже у всіх містах України. Свій щасливий білет телеведуча отримала на шоу “Орел та Решка”, а потім не забарилася взяти участь і в інших не менш цікавих проектах.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк. Фото взято на просторах мережі. 

Телеведуча завжди підтягнута та доглянута. Їй не важко виділити годину-другу на косметичні процедури. Щоправда, все це тільки для того, аби сяяти на телеекрані, адже обранця собі жінка так і не знайшла…Про родину мріє, проте, зараз через роботу не може завести постійні стосунки.

В інтерв’ю Дмитру Гордону Леся зізналася, що попри те, що досі немає на її руці заповітної обручки, самотньою вона не почувається, адже завжди у її великій квартирі купа гостей. до неї часто приходять друзі, близькі або родичі приїздять погостювати у столиці.

Тим не менш, чоловічої уваги Лесі також не бракує.

Леся Нікітюк вміє провокувати
Леся Нікітюк в гостях у Дмитра Гордона. Скріншот взято з інтерв’ю.

Нещодавно у сторіз на своїй сторінці в Інстаграмі, жінка показала з ким планує відкрити нову сторінку життя, а саме відкрити власний заклад.

Чоловіка звати Костя. Його зірка представила, як свого друга.

Леся Нікітюк показала свого друга, з яким не проти відкрити ресторан для самотніх людей. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Заради того, щоб повеселити підписників, Леся розповіла, що так, як вона не має пари та її супутник на цей вечір теж одинокий, вони взяли рішення відкрити ресторан, де будуть проходити знайомства.

“Ресторан – “Послєдній шанс”. Зводим одинокі серця”, – підказав друг знаменитості.

Звісно, це все було заради жарту.

Леся Нікітюк повідомила шанувальників про отриману пропозицію
Леся Нікітюк. Фото телеведучої взято на просторах мережі.

Схожі статті