Оля Фреймут змінила імідж та згадала, що мала намір стати монахинею: ведуча вперше розповіла про духовність

Оля Фреймут - одна з найбільш суперечливих постатей нашого телебачення. Проте, ніхто й здогадатися не міг якою релігійною вона є насправді.

Героїня даного матеріалу – популярна телеведуча Оля Фреймут. До неї ставлення у прихильників дуже суперечливе. Одні вважають її дуже суворою людиною, яка тільки грає на публіку милу жінку, інші навпаки – згадують, якою ввічливою та ласкавою може бути ця жінка.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут. Фото взято на просторах мережі.

Зарекомендувала себе, як вельми сувора жінка через свою принципову позицію у програмі “Ревізор”. Там Фреймут відважно проводила інспекцію популярних закладів харчування та відпочинку. Її виганяли та навіть били за свою позицію довести глядачеві, який кепський рівень послуг є у нас у державі.

Після її уходу з програми “Ревізор”, жінка вирішила стати директоркою школи леді на Новому каналі. Під час її участі у проекті, вона також спробувала розпочати запис низки роликів, де висвітлювала тему етикету. Більшість не сприйняла повчання Олі Фреймут.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут розповідає про етикет. Скріншот взято з авторської програми телеведучої.

Зміна стилю та розмови про церкву

Ми всі звикли бачити стандартний імідж Олі Фреймут: худорлява статура, довге біле волосся. Тим не менш, нещодавно відома українська ревізорка вирішила перефарбуватися та стала шатенкою.

Як вам така зірка?

Щодо духовного життя телеведучої, з матеріалів журналістів програми “ЖВЛ“, стало відомо, що раніше Ольга не мріяла про телеекран. Жінка розповіла медіа, що хотіла піти у монастир. Проте, це були лише її дитячі мрії.

Оля Фреймут розповідає про свій духовний світ. Кадр з передачі “ЖВЛ”.

За словами Ольги вона була фанатично побожна у класі 5-7 школі. По середах та п’ятницях навіть не фарбувалася. Підлітком дівчина вважала, що таким вчинком дає певний дар Богу: не фарбувати вії та брови.

Схожі статті