Суперблондинка Оля Полякова показала свій розкішний маєток: позаздрить навіть Софія Ротару

Оля Полякова любить хизуватися коштовними речами, і особливо полюбляє показувати, як вона живе у своєму маєтку.

У буденному житті зірка української естради живе в квартирі навпроти Національного банку України в історичній будівлі партійної еліти.

Квартира

Вітальня оформлена в стилі лофт. Там розмістився домашній кінотеатр і піаніно, на якому грає не тільки сама Ольга, але і її дочки. У ванній кімнаті, крім традиційних для будь-якої квартири ванній, унітазу і раковини, є також біде і кругла душова кабінка зі шторкою, яку артистка просто обожнює.

“У мене велика квартира, більше 200 метрів квадратних, але вона так тупо спроектована. Діти жили в одній кімнаті, але коли Маші виповнилося 13 років, вона сказала, що їй, як тринадцятирічної дівчини, пора отримати окрему кімнату, я їй віддала свою спальню , в якій спала 15 років, а сама переїхала в зал. Я перетягнула туди свою величезне ліжко, і тепер у мене спальня з каміном “, – розповіла зірка про порядок у своїй квартирі.

Маєток

Фотосесія для журналу “VIVA”.

Але справжнє життя, наповнене радістю та спогадами, вона проживає у заміському будинку.

Особливо гарний цей маєток взимку.

Маєток схожий на розкішний сруб, і зроблений, звісно, з екологічних матеріалів.

Саме цю частину будинку Оля Полякова показує найчастіше.
Також Оля Полякова обожнюю проводити час біля каміну.

“Це моє місце сили, – розповіла Оля Полякова про свій будинок. – Адже професія, яку я вибрала, дуже енергозатратна. Чому творчі люди, живучи в такому шаленому графіку, божеволіють, починають пити, перестають спати ночами, сідають на антидепресанти? Чи не тому, що вони слабкі духом, а тому, що це дуже виснажлива історія. А силу-то потрібно десь брати. І ось я її знайшла в своєму заміському будинку. Я це зрозуміла сьогодні. У мене було всього півдня вихідних, але я поїхала просто для того, щоб в баню сходити. Мені багато не треба: на ганку посидіти, споглядаючи навколишній пейзаж, і щоб мене ніхто не чіпав. Вадик квапить: “Давай швидше! Тобі їхати на зйомки пора”. А я йому кажу: “Дай мені 15 хвилин спокою”. І ось я сіла, випила кави, посиділа в тиші і відчуваю, що я відпочила. Я там черпаю енергію, це моє місце сили!”,- розповідає Оля.

Схожі статті