Гаррі Галкін приголомшив схожістю зі своїм зірковим батьком та поставив під питання рідство з Аллою Пугачовою

Всім відомо, що своїх двійнят Алла Борисівна не виношувала самостійно через поважний вік. Проте, гени зіграли з нею жорстокий жарт.

Двійнята Гаррі та Ліза Галкіни – унікальні діти у всіх сенсах цього слова. Їх біологічні батьки – це Алла та Максим, проте диво зачаття відбулося не природнім шляхом, а завдяки науці та медицині. Та це не зменшило всієї любові, яку віддають малюкам їх батьки.

Максим Галкін з дітьми
Максим Галкін з дітьми. Чоловік обожнює малюків. Фото взято на просторах мережі.

Діти з віком почали змінювати свою зовнішність. Гаррі стає справжньою копією свого знаменитого батька. Він також має каштанове волосся, обличчя повторює риси тата, навіть посмішка у хлопчика така сама!

В цьому можна переконатися завдяки останній публікації Максима Галкіна. Шоумен показав сина та його новий стиль: чоловіки вибрали однакові наряди. Тепер точно не відрізнити!

Хлопець успадкував навіть брунаті очі від свого зіркового тата. Гени, звісно, цікавий жарт зіграли з Аллою Борисівною. Проте, її донька Ліза взяла реванш у цій грі та з роками все більше нагадує Примадонну.

Ліза Галкіна та її батьки
Ліза Галкіна та її батьки. Фото взято на просторах мережі.

Риси обличчя тут точно, як в Алли Борисівни, хоча в силу свого віку маленька красуня ще має пухленькі щічки. Від матері їй також дісталися очі небесного кольору та світле волосся. Цікаво, що Пугачова білявкою стала вже у достатньо зрілому віці. Від природи вона має дуже руде волосся. Про це свідчать її світлини зі шкільних років.

Алла Пугачова у молоді роки. Фото взято на просторах мережі.

Цими надзвичайними косами жінка славилася все життя: дійсно, адже вчені підрахували, що щасливчиків, які мають руде волосся не так вже й багато на планеті.

Ліза Галкіна також привчається до епатажу. Фото взято на просторах мережі.

Алла також полюбляє дарувати своє бачення стилю маленькій дочці та обирає їй нестандартні наряди.

Дізнайтеся більше про цю родину у відео:

Схожі статті