Що відомо про роман Святослава Вакарчука з підопічною Христиною Соловій: співачка розкрила подробиці

Христина Соловій - дуже талановита, але водночас і загадкова особа. Після її участі у "Голосі країни" пішли чутки, що співачка приглянулася Святославу Вакарчуку.

Про Христину Соловій країна вперше дізналася у 2013 році, коли дівчина виступила з традиційною лемківською піснею та заворожила всіх. Незвичні слова, сильний голос та принципова позиція змусили медіа говорити про Христину. Тоді дівчина принципово заявила, що буде брати участь, якщо її обере україномовний тренер.

Христина Соловій на проекті “Голос країни”. Кадр взято з телепередачі.

Вона не побоялася бути тоді зухвалою на сцені, адже відмовила Олександру Пономарьову у додатковому виконанні естрадних пісень. Причина – її вже похвалив Святослав Вакарчук та було зрозуміло, що саме він стане її тренером.

Стосунки фронтмену “Океану Ельзи” та Христини Соловій

Після проекту життя дівчини з Лемківщини кардинально змінилося. Її внутрішня автентичність принесла популярність, а її кар’єрою почав займатися сам Святослав Вакарчук.

Лідер гурту “Океан Ельзи” та Христина Соловій. Фото взято на просторах мережі.

Цікаво, що особисте життя Святослава – дуже скупе на подробиці. З небагатьох згадок про сім’ю у його інтерв’ю можна дізнатись, що його кохана жінка — стиліст Ляля Фонарьова, з якою він виховує її дочку від першого шлюбу.

Христина теж не любить розповідати про своїх обранців. Артистка вважає, що такі деталі відволікають всіх від творчості.

Христина Соловій. Наші дні. Фото взято на просторах мережі.

Тим не менш, дівчина казала, що знає, що таке кохання і в неї був чоловік, старший за неї на 10 років. Звісно, всі підозри пали на Святослава.

У 2020 році співачка вирішила розкрити всі карти та розповіла у програмі “ЖВЛ” про справжнє життя. Артистка не схотіла коментувати роман, адже вважає всі плітки справжніми нісенітницями.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.