Відомі розлучниці українського шоу-бізнесу: Оля Полякова, Катерина Бужинська, Марічка Падалко та інші

Шоу-бізнес особливо багатий подібними історіями. А розлучниця - явище надто звичайне та популярне.

Оля Полякова

Популярна українська співачка, “Королева ночі” Оля Полякова в рубриці “Кава з перцем” програми “Зірковий шлях”, яка виходить на телеканалі “Україна”, згадала початок відносин зі своїм чоловіком Вадимом Поляковим.

Вона зізналася, що не з чуток знає, як це – бути частиною любовного трикутника.

“Так, я була коханкою свого чоловіка. Недовго, тому що він дуже рішучий, він не став мучити ні одну, ні другу, розумієте, він це коло перервав, і все. Але я пережила цю історію, я знаю, що це таке, я розумію цю жінку, я розумію її горе, і трикутник – це неприємно, не те що неприємно, це трагічна ситуація, і я раджу в ньому не жити, я раджу його перервати в якусь сторону, або в одну, або в іншу “, – поділилася артистка.

Марічка Падалко

Майбутнє подружжя об’єднав Майдан в 2004 році: вони часто спілкувалися, але дати волю почуттям було складно, адже обидва були одружені.

Однак, коли ведуча дізналася, що вони народилися в один день – 26 лютого, відчула, що це – доля.

“На перші побачення з моїм чоловіком ходила не я, а на моє прохання – Лідія Таран. Ми з Єгором тоді не були ще вільними людьми, не хотіли бачитися, але тримати все в собі була не в силах. Тому Ліда була змушена вислуховувати і втішати обидві сторони”, – розповіла Падалко.

Зі своїм першим чоловіком Марічка Падалко прожила в шлюбі 15 років, дітей у них не було.

Анна Сєдокова

Екс-учасниця гурту “ВІА Гра” Анна Сєдокова вийшла заміж за баскетболіста московських “Хімок” Яніса Тіммі.

Пара познайомилася в барі, який належить “екс-віагрянці”. Вона зізнавалася, що між ними відразу виникла хімія, а на першому побаченні стався перший поцілунок.

Пара довгий час приховувала стосунки, і як з’ясувалося, не дарма. На момент бурхливого роману спортсмен був одружений і виховував однорічного сина Крістіана. Колишня дружина Яніса не змогла стримати емоцій і висловила все, що думає про Сєдокову.

Катя Бужинська

Не вийшло побудувати ідеальне щастя на чужій біді у Каті Бужинської.

Вона полюбила одруженого чоловіка, і вони вже майже рік жили разом. Тільки потім він розлучився з дружиною, хоча на Каті так і не одружився. Зате у неї почалися великі проблеми зі здоров’ям, вона і донька ледь не померли під час пологів. Пара розлучилася.

Схожі статті