Олег Винник забув про сором та публічно показав Таюне добре відомий жест пальцем: зі співаком не пожартуєш

Головний вовк країни Олег Винник здивував шанувальниць.

Олег Виник є 5-м детективом у гіпершоу “Маска”, яке транслюється на каналі “Україна” щосуботи. “Маска” — музичний проект, який є українською адаптацією відомого американського формату “Masked Singer” компанії “Fremantle”. Учасниками шоу стали українські зірки: спортсмени, ведучі, політики, співаки, але їх особистості приховані за масками. Задача глядача та детективів — впізнати зірку за маскою, спираючись на вокальні дані виступаючого.

Вдалий постер для шоу

З самого першого ефіру розважальна програма завоювала серця глядачів завдяки самобутності, феєричності та майже карнавальному настрою проекту. Так, головний вовк країни нещодавно опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram черговий постер до наступного випуску шоу.

Олег Винник постав зі своєю фірмовою білокурою зачіскою зав’язаною позаду у хвостик та у трендовому вбранні. Олег обрав білий джинсовий куртяк з чорними вставками та написами і червоний у чорну смугу світшот. З позуванням співак “не мудрив” та витягнув одну руку вперед і вказівним пальцем тицьнув у глядача через екран. Крутий жест пальцем надзвичайно сподобався його шанувальницям, які безумовно намагалися привернути увагу красеня в коментарях та писали різноманітні компліменти.

Фан-базі Олега Винника може позаздрити навіть поп-діва Тіна Кароль.

Нагадуємо, що прем’єра шоу відбулася 16 січня 2021 року і мала виходити щосуботи о 21:00, але через день жалоби у зв’язку із пожежею в будинку для літніх людей у Харкові, під час якої загинуло 15 осіб, канал “Україна” переніс дату другого ефіру шоу на наступну суботу, 30 січня.

Схожі статті