Володимир Остапчук покинув дружину та поїхав розважатися з друзями: “Відпускаємо, але тільки назавжди”

Користувачі вважають, що шлюбу Остапчука прийшов кінець...

Телеведучий Володимир Остапчук, відомий своіми жорсткими жартами та епатажем, нещодавно поїхав сам відпочивати на український курорт Буковель.

Поповнення чи розлучення?

Володимир Остапчук в минулому році був в усіх на вустах. Не встигли шанувальники обговорити майбутнє поповнення Володимира зі своєю другою дружиною Христиною, як шоумен підігрів чутки про розлучення.

Причиною пліткам послужив його відпочинок в Буковелі з друзями, а не з головної супутницею свого життя. Про це свідчать фотографії, які він опублікував на особистій сторінці в Інстаграм.

Шанувальники телеведучого одразу ж стали цікавитися, а не чи стало причиною такої поведінки розлучення? Як це наприклад, було у Соломії Вітвіцькій, яка запевняла, що подорожувати одній та відпочивати один від одного – необхідно.

Публічні пояснення

Так, щоб розставити всі крапки над “і”, Володимир Остапчук на особистій сторінці пояснив, чому залишив дружину, і поїхав сам відпочивати на український курорт.

“Просто сотні повідомлень прилетіло з приводу нашої поїздки з друзями в Буковель. “А чому не взяли дружин і дівчат?”, “Сам катаєшся, а Христина будинку?” Вважаю абсолютно нормальним відпочинок один без одного. Кожному потрібно простір і повітря. Крім усього іншого, це добре підігріває ваші почуття і бажання. Тут головне довіра і впевненість у партнері “, – заявив Володимир Остапчук.

Користувачі відразу відреагували на публікацію українського шоумена.

Володимир Остапчук як завжди від жартовується.

Деякі підписники припустили, що Володимир і Христина довгий час були разом, тому емоційно втомилися один від одного.

Схожі статті