Як виглядають та чим займаються дружини хореографа Григорія Чапкіса, який відсвяткував свої 91 іменини

Григорій Чапкіс - рідкісний серцеїд. Легендарний хореограф чотири рази був одруженим.

Легендарному Григорію Чапкісу вже 91. Чоловік вважає, що його головний секрет довголіття – це танці, улюблена справа та, звісно, кохання. Відомий хореограф був одруженим чотири рази та має велику родину.

Цікаво, що останній шлюб взяв танцюрист відносно недавно: минулого року.

Молодий Григорій Чапкіс. Фото взято на просторах мережі.

Втім, своє кохання вперше втратив Григорій у 2006 році. Трагічно завершився перший шлюб артиста, адже його дружина померла. Жінку звали Людмила і вона була партнеркою по танцях. У 1968 році у пари народилася донька.

Григорій Чапкіс був одружений чотири рази. Фото взято на просторах мережі.

У пари народилася донька. Дівчинку назвали Лілія. Зараз вона проживає в Італії.

Другою дружиною харизматичного Григорія Чапкіса стала його ж учениця. Звати жінку Наталія. Пара вирішила одружитися у 1980 році. Жінка має свою танцювальну школу.

Друга дружина Григорія Чапкіса. Фото взято на просторах мережі.

У цього подружжя народився син, якого назвали Грег. Чоловік пішов стопами батька та дуже захоплюється хореографією. Проживає чоловік не в Україні. Зараз він мешкає у Сполучених Штатах Америки. Зрідка приїздить до батька. Останній раз його не пустили до Києва, бо не прийшли вчасно результати тестування на ковід.

Син Григорія Чапкіса, Грег розповів, що йому довелося перенести поїздку через ряд обставин. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки чоловіка.

Третьою дружиною стала Алла Чапкіс, яка була викладачем і начальником навчально-методичного відділу Національного авіаційного університету. Коли вона вийшла на пенсію, пара вирішила розлучитися.

Алла Чапкіс. Третя дружина Григорія. Фото взято на просторах мережі.

Свою четверту пасію старанно Григорій приховує. Втім, всі знають, що вона молодша за артиста на 51 рік. Чапкіс розповідав, що вона – директорка магазину.

Схожі статті