Людмила Балан готується стати свекрухою Тіни Кароль: замилувала мережу спільними світлинами та хизується

Здається, Людмила Балан рада українській невістці.

Колись, будучи у рідній Молдові відомою артисткою і телеведучою, Людмила Балан вирішила підтримати сина виступом на проекті “Голос країни”. Жінка виконала традиційну весільну пісню “Горiла сосна, палала”, чим збентежла глядачів шоу, які так мріяли про пару Дана Балана та Тіни Кароль.

Розвінчування міфів

Незважаючи на те, що численні фанати Дана і його колеги, співачки і судді цього ж шоу, охоче вірили в їх пристрасний роман, мати артиста поставила крапку, назвавши їх відносини “колаборацією”, тобто процесом спільної діяльності в будь-якій сфері двох і більше людей або організацій для досягнення загальних цілей, відповідаючи на запитання журналістки, чи вірить вона в їх зв’язок. Також Людмила зазначила, що “у неї з сином однакові смаки”. Таким чином, стало зрозуміло, що ніякого роману між цими артистами немає. Мати, яка розуміє і любить свого сина, ніколи не стала так відзиватися про майбутню невістку.

Що їх пов`язує тепер?

Однак, колаборації закінчилася рік тому, але Людмила продовжує публікувати світлини з Тіною Кароль. Як, наприклад, сьогодні.

Людмила, Анта ціна добре провели час поки молдавська виконавиця співала. Емоційне приховати.

Звісно, така поведінка не обіцяє ніяких стосунків між можливою свекрухою та невісткою, але виглядає досить незвично, як для людини, яка дала зрозуміти, що між її сином та співачкою нічого не може бути. Артисти такі артисти: виконавці роблять усе, щоб заплутати бідних телеглядачів та фанатів, які мріють про весілля.

Нагадуємо, що ходять чутки, ніби Дан почав зустрічатися з молодою дівчиною.

Схожі статті