Чим живе і як виглядає 66-річна Валюха зі “Сватів” та чи планує акторка далі продовжувати кар’єру у серіалі

Тетяна Кравченко - справжня жінка-атмосфера. Її роль Валентини у серіалі "Свати" стала найяскравішою.

Талановита Тетяна – родом з України. Дівчинка народилася у Донецьку і вже з малих років стала проявляти артистичний талант. Втім, батьки вбачали для неї іншу долю: Таня мала вступити на хімічний факультет, але з тріском провалила всі іспити. Під предлогом вступу до математичного ВИШу, Кравченко відпросилася у батьків поїхати до Москви.

З першої спроби вступила до Вищого театрального училища імені М. С. Щепкіна. Пронавчавшись там рік, була помічена Аллою Тарасовою і буквально переманена в Школу-студію МХАТ, куди була зачислена одразу на другий курс.

Тетяна Кравченко у молодості. Фото взято не просторах мережі.

Тетяна Кравченко мала у молодості типаж дівчини “кров з молоком”, з віком стала грати душевних жінок. Найбільше їй пасує роль Валюхи зі “Сватів”: кумедна, трохи незграбна, але завжди щира та любляча – вона ідеально вписала в образ. У цій ролі знайшли себе сотні простих українок.

Тетяна Кравченко у т/с “Свати”. Фото взято на просторах мережі.

Виявилося, що образ героїні з народу дуже припав Тетяні до душі та вона після зйомок навіть боролася з депресією: ось, настільки чекала нових сезонів. Звісно, адже у цьому персонажі є частинка мами Кравченко, адже акторка скопіювала її манери та інтонації.

Втім, Тетяна, як і багато інших акторів працює у театрі, грає у спектаклях.

Щодо продовження серіалу “Свати”, актор Олександр Феклістов минулого місяця розповідав, що робота над 7 сезоном телеепопеї триває. Багато на шляху творчої групи було перепон: не могли організувати зйомки в Україні, а ще пандемія внесла корективи у плани всіх, хто задіяний до виробництва “Сватів”.

 

 

Схожі статті