Боротьба Евеліни Бльоданс за щастя “сонячної дитини” та бруд несправедливих засуджень: “Це не ваша ноша”

Евеліна Бльоданс так і не дочекалася підтримки ні від світського суспільства, ні від простих людей.

Евеліну знають як маму “сонячного” хлопчика Сьоми – діагнозу у спадкоємця артистка не приховує. І навіть навпаки: виходить з сином в світло і знімається в рекламах, демонструючи, що її малюк такий же, як і інші діти.

Але так було не завжди: щойно ставши мамою в квітні 2012-го, Бледанс дала інтерв’ю, в якому вважала за краще не говорити про стан здоров’я Сьоми.

Недобре з хлопчиком

Евеліна з сином

У 2016-му шанувальники запідозрили недобре. Від розпитувань артистка наполегливо відбивалася, виставляючи напоказ знімки з чоловіком і сином і розповідаючи історії про сімейну ідилію. У 2017-му – звичайно ж, публічно, в студії шоу Андрія Малахова – Евеліна приголомшила: з чоловіком вони розлучилися ще рік тому, Сьомін більше не міг витримати публічний спосіб життя. Хейтери єхидно посміхалися.

Випуск у Малахова

Фото для журналу.

Згодом розорівся скандал: 49-річна Евеліна Бльоданс, що пройшла процедуру екстракорпорального запліднення, отримала масу засуджень у свій бік. Глядачі дорікали героїню в надмірному виставленні особистого життя напоказ, пригадавши, що запліднення транслювалося в прямому ефірі шоу. Лебедєва (директор театру) провела зв’язок між віком Бльоданс, а також її публічною активністю і народженням дитини з синдромом Дауна. Вона назвала сина телеведучої Семена хворим, заявивши, що Бльоданс робить помилку, вирішивши народжувати в 49 років. За що отримала від комедійної актриси тумаків.

“У 35-40 років вже небезпечно народжувати, а в 49! Чим ви думаєте? – гарячкувала жінка. – Ви знову хочете хвору дитину народити? Тим більше особисте життя напоказ виставляти. Адже має бути таїнство. Адже якщо людина постійно напоказ живе, вона буде нещаслива”, – так звернулася жінка до Евеліни.

Що вважають лікарі?

Телебачення упивалося своєю ницістю. І все заради рейтингів. Потім слово дали лікарям, пояснюючи, що Бльоданс володіє міцним здоров’ям для того, щоб виносити і народити дитину. Тоді Малахов знову звернувся до Лебедєвої з питанням, чи готова вона після всього почутого визнати свої слова “гавканням”. Та відповіла негативно.

Схожі статті