91-річний Григорій Чапкіс приходить до тями після важкої хвороби: хореограф вже виходить на прогулянки

Григорій Чапкіс помітно пішов на поправку.

91-річний суддя “Танців з зірками” Григорій Чапкіс вийшов на прогулянку разом зі своїм сином Грегом. Молодий хореограф прилетів в Україну з Обєднаних Штатів Америки, коли батько важко захворів, і тепер знаходиться поруч та допомагає йому відновлюватися.

Проблеми зі здоров’ям

Григорій Чапкіс ще в грудні потрапив у лікарню з двостороннім запаленням легенів. Напередодні Нового року його виписали на деклька днів, однак 6 січня він знову був госпіталізуваний. Лікарі визнали його стан небезпечним для життя і направили у “Феофанію”, але вже 12 січня відправили додому. На початку лютого суддя “Танців з зірками” знову потрапив до лікарні.

Прогулянка

Григорій Чапкіс з сином Грегом вийшли на прогулянку по весняному Києву. На кадрах видно, що завжди енергійний і активний хореограф відчуває труднощі з пересуванням. Як відомо, пневмонія дала ускладнення на опорно-рухательний апарат хореографа.

“Ми вийшли на вулицю для невеликої прогулянки”, – розповідає Грег на відео і веде батька під ручку.

Ще на одному відео Грег питає батька про його самопочуття. Хореограф перепитує через проблеми зі слухом. Цікаво, що попри труднощі зі здоров’ям, 91-річний Чапкіс був як завжди елегантно вдягнений в сорочку і костюм. Сьогодні син Григорія повертається додому.

Нагадуємо, що у вересні минулого року хореограф одружився вчетверте. Його обраниця молодша за нього на 52 роки. Від перших двох дружин у нього є дочка Лілія і син Грег, які  продовжують справу батька в Італії та США. Син знаменитого хореографа прилетів до Києва із США, коли батько захворів і в черговий раз був госпіталізований.

Схожі статті