Кулінарний проект “МастерШеф”: кого телеглядачі полюбили більше за всіх: Ліза Глінська, Клопотенко та інші

Хто з учасників кулінарного проекту запам'ятався українцям та зміг стати успішним поза стінами проекту?

Євген Клопотенко

Євген Клопотенко

У 20 років після закінчення вузу Євген Клопотенко влаштувався на роботу офіціантом. Але в перший же день, увійшовши на кухню до кухарів, зрозумів – це його мрія. Він уважно спостерігав за роботою кулінарів, але справжнім кумиром для Жені став відомий шеф-кухар Гордон Рамзі.

Євген Клопотенко довго доводив майстерність до ідеалу перш, ніж потрапити на “МастерШеф” і здобути перемогу. Згодом він відправився в кулінарну школу “Le Cordon Bleu” (його приз за виграш в шоу МастерШеф 5), дає кулінарні майстер-класи в різних містах України, будує масу планів щодо зміни харчування в українських школах.

Ліза Глінська

Ліза Глінська

Родом Єлизавета Глинська з мальовничого міста Алупка, там вона довгий час жила зі своєю сім’єю і викладала дітям музику. Але несподівано в житті дівчини трапилася трагедія – померла її новонароджена дитина. Вона впала в сильну депресію: кинула роботу, розлучилася з чоловіком і навіть поголила голову налисо.

Зараз, після проекту, Єлизавета Глинська багато подорожує, дає уроки кулінарії і навіть видала книгу власних рецептів. Також, Лізу можна побачити на “СТБ”, так як вона є одним з головних експертів програми “Все буде добре”.

Вадим Бзежинський

Вадим Бзежинський

Переможцю “МастерШеф 7” сезон Вадиму Бжезинський  працював забудовником фасадів, але тепер його життя змінилося, адже він скористався шансом.

У вільний час Вадим Бжезинський дивився кулінарні шоу і готував нові страви для коханої. Вадим родом з простої сім’ї: його мама – швачка, а тато, коли був живий, працював на заводі. Виховувала Вадима більше бабуся. А сам хлопець зізнавався, що його виховала вулиця. Він багато говорить про справжніх друзів. Навіть своє кафе він мріяв відкрити для “реальних пацанів” – зі стейками і протеїнами.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.