16-річна донька Олі Полякової після госпіталізації влаштувала сміливу фотосесію на більярдному столі

Маша Полякова вирішила порадувати підписників після сумної новини про апендицит.

16-річна донька популярної української співачки Олі Полякової Марія після виписки з лікарні показала атмосферні фото з більярдного клубу.

Підозра на апендицит

Всього пару днів назад 16-річна Маша Полякова налякала всіх, поділившись на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм кадрами, на яких її відвезли на швидкій в лікарню. Через день дівчину відпустили додому, а тепер вона вже повернулася до звичного життя. Молодша Полякова поділилася новим постом на своїй сторінці в Інстаграм.

Фотосесія

Юна красуня вирішила влаштувати собі фотосесію у більярдному стилі, і поділилася відповідними знімками. На фото дівчина позує в чорній блузці і піджаку. Вона томно лежить на більярдному столі, а на інших фото варто з києм в руках. Маша залишила волосся розпущеним, а свій образ доповнила макіяжем з великими стрілками.

Нагадаємо, що 10 березня 16-річної Маші Полякової різко стало погано, через що дівчину забрали в лікарню з підозрою на апендицит. Однак, судячи з того, що дівчину через день відпустили додому, це підозра не підтвердилась. Увечері наступного дня школярка перервала мовчання, повідомивши, що вже їде додому.

Напередодні Маша розповіла в сторіз, що пройшла процедуру комп’ютерної томографії, при якій їй вводили контрастну речовину. Пізніше Марія Полякова поділилася ще одним відеороликом зі своєї палати, де вона лежить одна. На кадрах можна побачити, як дівчина в піжамі танцює зі своєю крапельницею під повільну музику.

Дівчину також налякали підозрілі клацання, які вона чула під час самої процедури. Судячи з всього, дівчина більш менш здорова, хірургічне втручання не потрібно і Маша повертається дозвичному темпу життя.

Схожі статті