Михайло Поплавський привів Олега Винника знайомитися зі студентками: збиває зі шляху коханого Таюне

Михайло Поплавський має репутацію серцеїда. На його концертах часто можна зустріти цілий ансамбль студенток. З ними він познайомив і Олега Винника.

Михайло Поплавський добився популярності своїми щирими піснями, які вдало пасують будь-якому застіллю. Феномен співака полягає в тому, що маючи всього два альбоми, його творчість відома майже всім українцям.

Михайло Поплавський у своєму стилі
Михайло Поплавський у своєму стилі. Фото взято на просторах мережі.

Популярності додає Поплавському ще й те, що багато років поспіль чоловік очолював вищий навчальний заклад. Михайло Михайлович був на посаді ректора. Тепер він просто став обличчям КНУКіМ.

Втім, навіть це не заважає співочому та творчому артисту, як і раніше залучати студентів до своїх концертів. Зазвичай балет з хлопців та дівчат бере участь на хореографічній підтримці  у Поплавського. Інколи він залучає студентів для бек-вокалу.

Поплавський у своєму стилі
Поплавський у своєму стилі. Фото взято на просторах мережі.

На чергову зустріч з вихованцями університету культури Михайло Михайлович вирішив запросити і свого давнього товариша Олега Винника, за яким закріпилася слава гарного сім’янина.

Варто зазначити, що артист воліє не розголошувати подробиць свого особистого життя. Більше того, досі знаменитість не підтвердила факту наявності стосунків з бек-вокалісткою Таїсією Сватко, яка виступає під псевдонімом Таюне.

Олег Винник інколи підсвідомо обіймає Таїсію або бере її за руку. Фото взято з вільного доступу.

На зустрічі зі студентами, Олег зробив мотиваційну промову та розповів, що щастя у людині має зароджуватися у самому серці. А ще артист виконав свої хіти перед першокурсниками. Сам Михайло Михайлович наголосив на тому, що Винник – це зірка світового масштабу. Детальніше у відео:

 

 

Схожі статті