Вагітна Катерина Осадча намагається не привертати увагу, але цікаве положення вже не приховаєш за одягом

Катя стала надто ховати живіт під дбало підібраним одягом, але фанів не проведеш.

Популярна українська телеведуча Катя Осадча показала, як проходить її підготовка до зйомок. Спочатку вона позувала в гримерці, а потім показала розкішний спосіб в ліфті.

Катя Осадча часто ділиться з шанувальниками новинами з-за лаштунків. Зірка показала кілька нових кадрів, якими зацікавила передплатників.

Фотографії, які можуть підлити масла до вогню

На одній з фотографій провідна позувала, сидячи в гримерці, в той час, як стиліст робив їй зачіску. Зірка вирішила зробити селфі на телефон. Катя зображена в телевізійному вбранні, а також бачимо у неї теплий напій.

Катерина Осадча останнім часом надто полюбила одяг “під груди”, а обтяжуючі сукні виділяють Катін животик.

“Наш марафон триває. Скоро покажемо дещо цікаве. Чекайте!”, – підписала фото Осадча.

На другому фото Катя зробила фотографію в ліфті. Вона позувала в стильному брючному костюмі коричневого кольору, який поєднала з туфлями-човниками в тон на підборах. Образ зірка доповнила красивим капелюшком.

На обличчі вона зробила макіяж з акцентом на очах, а волосся вклала в голівудські локони. Серед аксесуарів образ доповнювали підвіска на шиї і чорна захисна маска.

Нагадуємо, що у 2017 році шанувальників і пресу вразила раптова новина: Катерина Осадча вагітна і виходить заміж за батька своєї дитини – актора Юрія Горбунова. Причому новина ця поширилася не волею папараці, а за бажанням Катерини. Щасливі майбутні батьки стали учасниками сімейної фотосесії, в якій яскраво-червону сукню підкреслювало круглий живіт Осадчої.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.