Дружина Сергія Бабкіна розповіла про вражаючу невірність чоловіка. Яка кількість коханок була у співака?

Сніжана Бабкіна вирішила вразити глядачів зо є сили.

Сергій і Сніжана Бабкін – одна з небагатьох зразкових пар українського шоу-бізнесу. Принаймні так вважали досі.

Зради Сергія

Тільки для “ЖВЛ” зіркове подружжя зважилося на шокуюче одкровення, що не залишить байдужим нікого. Виявляється, в здавалося б, ідеальній сім’ї  Бабкіна колись був дуже непростий період.

“Я знала, який у нього гонорар. І коли він привозив в половину менше. Потім вже я зрозуміла чому. Куди йшли всі ці гроші. Про цю історію ще не знає ніхто. Але я вже трошки готова. Я кажу:” Сергію, у тебе ж багато жінок було за ці три роки? “. Він каже:” Так, була жінка. Це було на гастролях. Це була дівчина легкої поведінки “. Я кажу:” Сергій, я знаю, що багато “.” Як ти знаєш ?! Ні, одна “.” Не бреши собі, не бреши мені. Він опустив голову. Він сказав: “Так. За ці три роки було багато жінок”. Я кажу: “Скільки?”. Він каже: “Багато”. Я кажу: “Скільки було за три роки ?!”. І тоді він сказав: “Більше ста” “, – відверто розповіла Сніжана.

Тоді жінка хотіла піти від Сергія і була налаштована була дуже рішуче. Місяці потому вона була готова почути перше з тисяч вибачень за безмежну біль, який приніс Сергій. Його “прости” – і десять років після того звучить на всю країну.

Після цього Сергій сказав:

“Тобі необхідно їздити зі мною. Якщо ти підеш, я помру. Весь цей алкоголь і всі мої звички”

Зараз по друже гастролює площа разом. Нагадуємо, що декілька неділь тому Сергій Бабкін переніс останню операцію на очі в Австрії. Чоловік мав усі шанси залишитися без зору, але на щастя лікарі допомоги музиканту.

Схожі статті