Співачка Джамала відверто розповіла, що їй забороняє її чоловік: “Це не ревнощі, а мусульманські традиції”

Пошановувачі творчості Джамали давно цікавилися, чи накладає мусульманська культура на її життя якісь особливості. Нарешті співачка відповіла на це питання.

Співачка Джамала, яка нещодавно стала мамою вдруге, в інтерв’ю розповіла, що головним на сто відсотків в їхній родині є чоловік. Він вирішує всі побутові питання, прибирає, миє посуд, за ним залишається останнє слово у вихованні дітей. Їхні стосунки вона порівнює зі стилем “хіп-хоп”.

Заборони мусульманського чоловіка

Бекір прямо нічого не забороняє зірковій дружині, але є речі, які для нього, як мусульманина, зовсім не прийнятні.

“Ми обговорювали з ним, чи пішла б я на ” Танці з зірками”. Він сказав мені: “Там же потрібно такі костюми, не дуже …”. Це не ревнощі. Мені здається, це мусульманські традиції. Якщо вийшла заміж, ти не повинна бути такою: “А я тут шукаю чоловіка”. Хоча я розумію, що це шоу і нормально до цього ставлюся …”, – розповідає володарка одного з найсильніших вокалів в Україні. “Ми все намагаємося обговорювати. На День закоханих залишили дітей з батьками, а самі втекли в ресторан. І що ми робили? Включили телефони і дивилися, як там наші діти. Коли є діти, дуже складно говорити про щось інше: памперси, пюрешкі, люльки … “, – зізналася Джамала і додала, що є охороною в будинку, стежить за тим, щоб всі виспалися, були в робочому стані”

Нагадуємо, що Джамала вийшла заміж за Бекіра Сулейманова в квітні 2017 року. Церемонія відбулася в Ісламському культурному центрі Києва в кримсько-татарських традиціях. Про Сулейманова відомо не так багато: він родом з Сімферополя і молодший за співачку на 8 років. Зараз подружжя виховує двох синів: Еміра-Рахмана та Сеіта-Бекіра.

Схожі статті