Таємне минуле чоловіка Маші Єфросиніної, яке вони ховали від публіки всі ці роки: чужа сім’я — темний ліс

Мурат Хромаєв - не такая проста людина, як здається на перший погляд.

Більшості українців Тимур Хромаєв відомий як чоловік Маші Єфросиніної. Їхні стосунки довгий час були смачною темою для багатьох пліток. Розставання і примирення подружжя стало топовою темою світських пліткарів.

Особистість Хромаєва

Ім’я Тимура Хромаєва тісно пов’язане зі скандальною репутацією його батька Заурбека Хромаєва. Колишнього спортсмена доволі часто навіть авторитетні ЗМІ відкрито називають кримінальним авторитетом.

Подейкують, що батько Тимура належав до міжнародного злочинного угруповання і починав з банального рекету на початку 80-х. Хурму – саме так його називають в ЗМІ – заробив найперші великі гроші на незаконних операціях. Однак, коли народився син Тимур, який завжди відрізнявся слухняністю і розумом, він плекав надію, що син зможе перевести його справи у належний легальний вигляд. І ніби-то саме за протекцією батька він отримав свою першу посаду в Міністерстві фінансів України.

Звинувачення

У 2000 році Тимур Хромаєв  звинувачувався в нецільовому використанні 80 мільйонів доларів, наданих Світовим банком. Дані гроші надавалися на реструктуризацію вугільної галузі, однак з них дійшли лише 175 тисяч. Решта коштів пішли на потреби чиновників.

Впливовість

Варто відзначити, що Хромаєв завжди мав зв’язки в елітних і владних колах, що завжди допомагало йому вести справи. Зокрема, він був другом сина Президента Ющенка – Андрія. Саме Тимур познайомив сина глави держави з його першою дружиною – Єлизаветою Єфросиніною, що є молодшою ​​сестрою його дружини Марії.

Сьогодні подружжя часто публікує спільні фото в соціальних мережах і буває разом на світських заходах, нагадуючи про себе пліткарям при бомонді. Крім того, телеведуча і блогер діляться  пікантною інформацією про спільне життя, генеруючи нові новинні приводи.

Схожі статті