Оля Полякова здивувала шанувальників виглядом на відпочинку: нуль макіяжу, дивний погляд та безлад на голові

Оля Полякова показала шанувальникам, як виглядає, сидячи в джакузі.

Оля Полякова здобула любов глядача не тільки талантом розважати, а й своєю безпосередністю та простотою. Мабуть, саме це і є її найсильнішими сторонами характеру. Навіть, якщо її музика комусь не подобається, то її жарти та відсутність будь-якого снобізму та жеманства все одно пробуджують симпатію до неї.

Та іноді це приносить проблеми співачці. Як, наприклад, нещодавній скандал з поп-дівою Тіною Кароль, який стався саме через невдалий жарт Полякової. Зірка звісно потім вибачалася.

Простота в усьому

Певно, саме ця риса характеру певно й сприяє вмінню Олі Полякової з’являтися на публіці без макіяжу та зачіски, та не відчувати себе некомфортно через це. Нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram співачка опублікувала кумедне відео, в якому вона постала у джакузі.

Судячи з опублікованого відео, Олі дуже сподобалося джакузі.

Жінка була з зачесаним назад волоссям та абсолютно без косметики на обличчі. Щоб “приправити” свій вигляд, вона зробила моторошний погляд у камеру.

Нагадуємо, що зараз Оля Полякова разом зі своєю старшою донькою Марію Поляковою знаходиться на відпочинку. Для подорожі зірки обрали теплу тропічну країну, та на жаль, невідомо яку саме. Судячи з того, що в їхніх мікроблогах не світяться, ні чоловік Полякової,  ні маленька донька співачки Аліс, можна зробити висновок, що дівчата відпочивають лише удвох.

До речі, нещодавно обидві похизувалася фізичною формою. Оля продемонструвала неймовірний прес та підкачані ноги, а її донька помітно схудла.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.