Лєра Кудрявцева розповіла про нічний жах, якій їй довелося пережити у лікарні: “Я не пам’ятаю такого страху”

Лєра Кудрявцева поділилася моторошною історією, яка сталася з нею нещодавно в лікарні.

Лєра Кудрявцева була екстрено госпіталізована під час зйомок шоу “Секрет на мільйон” для каналу “НТВ”. Пізніше вона пояснила, що причиною її госпіталізації є “нерви і стрес”.

Жахливий випадок

Кудрявцева також додала, що вночі в реанімації вона мало не схопила інфаркт, через що утворився рубець на серці. “Розповідь однієї ночі” вона опублікувала, як і обіцяла на особистій сторінці в соціальній мережі.

https://www.instagram.com/p/CMwi76NjkyQ/?igshid=10ffq1nqd4lub

“Уявіть собі реанімаційний страхітливий блок, де крім ліжка знаходяться різні апарати, столи і багато всього скажімо так, що діє на психіку. Там знаходиться 2 скляні двері, одна в коридор, інша в сусідній блок. Двері не зачиняються. Ніч. Тиша. Біло блакитне світло. Лежу. Переживаю. Не сплю. Чую якась метушня. Піднімаю голову і бачу здорового чоловіка, який тихо так відкриває двері з сусіднього блоку. Я напружилася, підвелася і запитала мовляв чи не заблукав він. Чоловік не звертаючи на мене увагу тихо відкриває двері і йде човгаючи капцями до мого ліжка. Я підвелася, сердечко забилося швидше, долоньки вологі. Чоловік підходить до ліжка, зупиняється переді мною з посмішкою на обличчі і абсолютно божевільними очима. Я опускаю погляд і бачу кров на його білій футболці.  Кров, яка просочується крізь його футболку. Повільно вилізла з ліжка і рухаюся в бік дверей (він за мною), по дорозі розглядаю де лежать взагалі ножі, скальпелі і колючо-ріжучі предмети. Закриваю двері (вона скляна без замків) і чоловік починає взявшись за ручку її намагатися відкрити, з такою ж посмішкою на обличчі і божевільним поглядом. У мене є одна особливість – я від страху завжди мовчу. Хтось кричить, а я мовчу. Ось так ось мовчки тривала ця сутичка між мовчазною мною і мовчазним чоловіком. І це як раз про те, що після цього я реально мало не схопила інфаркт міокарда – ось такий рубець. Я не пам’ятаю такого страху взагалі, при тому, що привезли мене через мою і так похитану психіку. Ноги вата, руки трясуться, в голові кошмари. Уявіть що я думала? Коротше дід опинився із сусідньої палати, сдернувшій з себе катетер. Начебто не в собі”, – розповіла Кудрявцева.

Схожі статті