Як виглядає і чим живе легенда “Фабрики зірок” Борис Апрєль, який зробив операцію, щоб стати жінкою: деталі

Молодий співак Борис Апрєль зачарував ніжним, але сильним голосом багатьох. Втім, після "Фабрики зірок" його життя кардинально змінилося.

Проблеми самоідентифікації близькі абсолютно всім. Часто буває так, що ми не можемо знайти собі заняття до душі, а трапляється й таке, що власна зовнішність та тіло може не влаштовувати. Так сталося зі співаком Борисом Апрєлем, який став одним з небагатьох трансгендерних українців.

Таким, як на світлині нижче юнака побачила країна на шоу “Фабрика зірок”. Вже тоді хлопець здавався космічною людиною. Глядачі дивувалися чистому та сильному голосу.

Борис Апрєль. Фото взято на просторах мережі.

Пройшов час, Борис зник з української естради, а згодом всі дізналися – народилася співачка Зіанджа.

Борис Апрєль змінив стать. Фото взято на просторах мережі.

Після свого перевтілення, екс-Борис розповідатиме, що відчуття своєї жіночої душі було завжди. У школі ніхто не розумів, чому однокласник надає перевагу дівчачій компанії та лялькам, тому діти часто били тоді ще хлопця.

Зізнатися батькам Борис вирішив на свій день народження. Тоді йому був лише 21 рік. Він розумів, що це буде болюча новина, втім ризикнув. Батько не витримав та образив трансгендерного хлопця.

Потім у Зіанджі був довгий період самопізнання та шляху до себе. Довелося навіть жити в ізоляції. Втім, зараз це – щаслива жінка, яка займається творчістю та активно веде соціальні мережі.

У Зіанджі новий псевдонім – Зі Фамелу. Артистка називає себе дивною, волелюбною і відкритою світові.

Знову жінка повернулася до блонду та короткої зачіски.

Випускає артистка нові треки, але де проживає зараз та чи має пару не відомо нікому.

Схожі статті