Телеведуча Марічка Падалко зізналася, що інколи хоче піти з програми новин “ТСН”: робота допікає усіх

В усіх інколи виникає бажання покинути роботу. Марічка - не виключення.

Марічка Падалко працює в команді “ТСН” майже 20 років. За цей час українці встигли звикнути до ведучої наче до рідної людини. Більш того, про неї постійно відзиваються в мережі, як про просту, не зухвалу та дуже культурну людину.

Покинути “ТСН”?

Сьогодні зірка “ТСН” Марічка Падалко на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram запропонувала своїм фанатів задати їй найбільш цікаві питання. Так, пошановувачі діяльності телеведучої цікавилися різноманітними речами: починаючи з параметрів фігури зірки і закінчуючи її домашнім прибиранням. Звісно не обійшлося без питань про професію та діяльність її чоловіка, який зараз є політиком.

На відео, яке супроводжувало відповідь, ведуча позіхає.

Один з користувачів поцікавився, чи не думала Марічка покинути програму новин “ТСН”. Знаменитість відверто відповіла, що думаю про це кожної п’ятниці, маючи на увазі, що стомлюється настільки, що втрачає бажання працювати далі. Певно усім знайоме це відчуття.

Найцікавіші з питань, які задали знаменитості.

Бездоганна фігура Марічки

Що ж стосується параметрів її фігури, то ведучій часто ставлять запитання про її фізичну форму. Марічка каже, що “це не генетика, це антигенетика”. В неї не худенька мама, і бабуся теж. Але тим не менше зараз вона стрункіша, ніж була в 20 років. І це дається їй ціною серйозних обмежень. Перше – спорт. Друге – обмеження в їжі. Їй дуже допомагає рішення не їсти після шостої вечора. І щоб дотримуватися правила, у неї завжди заведений будильник на 18.00. Вона і так завжди знає, що вже шість, але цей дзвінок – зайве нагадування про мотивацію, через яку жінка цей будильник і поставила.

Схожі статті