Настя Каменських заінтригувала шанувальників особливою обіцянкою: “Нарешті новина про вагітність”

Настя Каменських нарешті завагітніла і чекає на маля?

33-річна співачка Настя Каменських прославилася своєю творчістю не тільки в межах України, але й в деяких країнах Європи завдяки іспанським мотивам. А з приходом Мішель Андраде до лейблу “MOZGI Intertaiment” Насті вдалося добре вивчити іспанську мову, що посприяло її кар’єрному розвитку. На професійному поприщі вона успішна, а що ж стосовно особистого життя?

Особисте життя Насті Каменських

Звістка про весілля Насті Каменських та Потапа декілька років тому викликала справжній фурор в соціальних мережах. Усі заголовки того дня були присвячені тільки їм, їхнім стосункам та несподіваному шлюбу, у який було важко повірити.

Нещодавно Потап зізнався, що це було їхнє третє весілля з Настею. Натомість Настя декілька тижнів до цього розповідала, що в них з Потапом є прекрасна традиція: гуляти весілля кожен рік. Таким чином, стає зрозуміло, що Настя та Потап були одружені набагато раніше, ніж про це дізналися їхні фанати.

Вагітність

Заінтриговані? Ми також!

А зараз найболючішим питанням для пошановувачів творчості Насті Каменських є відсутність дітей у подружжя. Кожна обіцянка розповісти неймовірно новину супроводжується надіями аудиторії на те, що у Потапа та Каменських народиться малюк. Так сталося і в цей раз. Настя обіцяла розповісти дещо особливе.

І звісно ж підписники одразу ж подумали, що справа в вагітності.

Таких коментарів насторінці Насті безліч.

Співачка неодноразово розповідала, що потерпає від того, що усі постійно думають що вона вагітна при тому, що час іде, а нічого не змінюється. Настя навіть якось пожартувала, що вона вагітна вже декілька років. Так чи накше, фанати не можуть дочекатися новини, про яку говорила Настя.

Схожі статті